Vapefest Untuk Badan Amal Bakal Diadakan di Shah Alam Convention Centre

Cait!

Geram je aku tengok member-member hisap vapor.  Sekali-sekali jumpa member yang hisap vape tu memang kena pau lah sikit. hehehe

Macam-macam flavour vape dah rasa. Yelah, dah apa diaorang hisap yang tulah kita rasa. Ada yang rasa lembut, buah dan ada juga yang keras. Silap cara boleh terbatuk-batuk dibuatnya. Tapi vape ni lagi bagus dari merokok. Bau pun wangi tak busuk tak lah kacau orang sekekeliling.

Aku ada terfikir nak beli vape sendiri juga, tapi risau tersalah kot termahal sangat ke, beli murah tak best punya ke kan dah membazir. Nasib baik ada Karnival Vapor anjuran OMGVape yang akan dibuat pada tarikh 17 – 18 Oktober nanti. 2 hari karnival boleh lah survey-survey vape apa yang sesuai.

pc-vapefest

Pada sidang media yang dibuat dikhabarkan dalam karnival ini sebanyak 100 usahawan-usahawan vapor seluruh Malaysia berkampung di Shah Alam Convention Center (SACC) malahan dari Indonesia dan Brunei pun turut serta bagi menjayakan acara ini. Dalam 2 hari karnival ini nanti pihak penganjur telah merancang pelbagai aktiviti menarik seperti persembahan artis yang bakal menghangatkan suasana, cabutan hadiah bertuah, pertandingan “cloud competition” dan “cloud skill” yang mana hadiah utama bernilai wang tunai RM1000.

cloud skill

Cer korang tengok dekat youtube cloud competition atau cloud skill . Pergh! dasyat beb orang luar negara punya skill. Nanti kita tengok pula skill orang kita baik ke tak baik. huhuhu

vape for charity

Tujuan utama Karnival Vapor diadakan untuk mengumpul dana sebanyak mungkin untuk disalurkan ke badan-badan kebajikan seperti anak-anak yatim dari Pusat Budaya Harapan, Tabung Gaza dan lain-lain. 
Sasaran 50,000 orang pengunjung yang datang dapat membantu dengan pembelian tiket masuk RM3 dan RM10 untuk VIP. 50% daripada hasil jualan tiket akan disalurkan terus ke tabung kebajikan.

vape-fest-2015

Tiket Biasa
Pembelian pada waktu karnival, kena beratur dan daftar di kaunter. (1000 pertama akan dapat goodie bag)

VIP PASS
1. Tunjuk IC anda dan pantas untuk masuk HALL. Tak payah nak register lagi dah dan tak payah beratur panjang. hahaha

2. Goodies bag bernilai RM150 dah selamat untuk vip pass tak kira lah pukul berapa anda datang pun. Goodies bag tetap jadi milik anda. Best kan?

3. Automatik nama tersenarai dalam hadiah cabutan bertuah. Hadiah pun best-best juga nanti.

4. Dan semestinya 50% tiket jualan akan disumbangkan pada badan amal.

Cara nak beli VIP Pass senang je.

HOW TO PRE-BOOKED IT?

1) PM US AT FACEBOOK OR WATSAPP/SMS/CALL 011-2626 1656 / 019 279 6275 OR EMAIL : OMGVAPEFEST@GMAIL.COM – PREBOOKED VIP PASS @ VAPEFEST #VAPE4CHARITY

2) PROVIDE US BELOW DETAILS :
FULL NAME AS IC :
IC NO :
ADDRESS :
EMAIL :
HP NO :
QTY TIX :
COLLECTION : SELF COLLECT / COURIER

3) 1 VIP PASS IS RM10/PERSON. MAKE PAYMENT TO BELOW DETAILS :
BANK : ALLIANCE BANK
ACC NAME : OMGFEST VENTURES
ACC NO : 140820011064105

BANK : CIMB BANK
ACC NAME : DAZRINA CHE DIN
ACC NO : 7603168837

4) FORWARD THE PAYMENT SLIP TO OUR FB INBOX,WATSAPP OUR HOTLINE OR EMAIL.

5) OFFICIAL RECEIPT WILL BE EMAIL FOR CONFIRMATION

6) PLEASE SHOW THE RECEIPT DURING COLLECTION.

7) FOR SELF COLLECTIONS, YOU CAN COLLECT AT 2 PLACES
I. SHAH ALAM CONVENTION CENTRE LOBBY AREA
(11AM – 8PM) STARTING 14TH OCT – 16TH OCT
II. SETIA ALAM @ VACKER VAPOR SETIA ALAM
(8PM – 4AM) STARTING 12TH OCT – 16TH OCT

8) FOR COURIER OPTIONS, ADDITIONAL RM6 FOR POSTAGE. DELIVERY WILL START ON 7TH OCT – 13TH OCT ONLY

VIP PASSES ARE VERY LIMITED!! SO GET IT FAST NOW!!

Ok! jumpa nanti. Aku dah book VIP pass satu. Senang! tak payah nak tunggu beratur bagai. hihihi

gambar oleh : Firdaus Feeq.

2,206 total views, 1 views today

Ada Masalah Rambut Rosak Dapatkan Rawatan Segera
Kunjungan Blogger dalam Rancangan Apa Kata Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge