The ballroom Nu Sentral Grand Opening

The Ballroom

Sekarang ni kalau saya nak keluar hang out tengok wayang atau lepak-lepak dengan kawan-kawan dah ada tempat best di Kuala Lumpur. Dekat mana? NU Sentral, sebelah KL Sentral baru juga la dibuka March tahun 2014. Sebelum ini kalau nak tengok wayang atau main boling saya akan pergi ke Times Square atau pun Wangsa Walk. Sekarang ni rasanya fikir-fikir setakat nak main boling atau tengok wayang pergi je NU Sentral naik KTM kat belakang rumah berenti station KL Sentral dah sampai.

Walaupun baru buka NU Sentral ni tapi dah mula happening, masa dulu dulu sunyi jugak lah. NU Sentral ni boleh  cakap tempat laluan orang ramai seberang nak naik Monorel. Tapi sejak akhir-akhir ini masing-masing dah mula buka langkah. Antara event yang telah dibuat di NU Sentral dan saya dapat jemputan Red Carnival, GSC NU Sentral Opening  dan hujung minggu lepas saya hadir Grand Opening, The ballroom.

The Ballroom NU Sentral

The ballroom ini berkonsep pusat hiburan yang serbaguna macam-macam ada.

• MAKAN
Menu-menu makan terdapat di sini Asian & Western fusion seperti pizza, local special, western set and rice.

• DRINK
Kafe dan Bar yang siap menyediakan pelbagai minuman kopi, teh, juice koktel. Boleh juga memesan untuk hidangan private & corporate events.

• BALL
The Ballroom juga menyediakan ruang istirahat, pool dan dart yang lengkap, bilik VIP boling, bilik KTV dan korporat.

Diskaun 20%

The Ballroom discount

Masih belum terlambat lagi untuk dapatkan diskaun 20%. The ballroom ada buat diskaun 20% 6 – 13 February. Terima kasih The ballroom sudi menjemput Halim Brothers. Dapat bawa balik 4 cash voucher main boling free, siapa nak join hujung minggu ni? hehehe

Business Hours:
Open daily 10:00am – 1:00am
Services Available:
• Walk-In / RSVP • Gathering • Corporate Event • Private Party

Entertainments Available:
• Cosmic Bowling • Pool • Dart • Karaoke
• VIP Bowling Room

Specialities:
• Western Fusion • Asian Specials • Tapas • Pizza
•  Cocktail
Facebook Page:
http://www.facebook.com/TheBallroom.MY

OUTLET:
The Ballroom @ NU Sentral
Lot 4.01, Level 4, Nu Sentral,
No. 201, Jalan Tun Sambanthan,
50470 Kuala Lumpur, Malaysia.
RSVP: +603 2276 6077
www.theballroom.my

(1)

6,902 total views, 0 views today

Hujung Minggu di Jentayu Spa & Salon
Jom Serbu Karnival Karangkraf 2015

2 Replies to “The ballroom Nu Sentral Grand Opening”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge