Teaser! Pulau Memanggil Minggu Depan

Yeahhhh!!! Dah siap semua blogpost.. Tapi sebenarnya ada je yang tengah dalam draft lagi, hahahah. Kerja mana pernah habis. Sebab itu kena siapkan semua blogpost, pasal minggu depan nak pergi ke sebuah pulau!!!  Dimana? Pulau apa? Tunggu… BTW sebelum kita sampai ke pulau tu jom la kita berangan sikit acah-acah dah sampai ke pulau-pulau yang disenaraikan di bawah.

01 . Pulau Sipadan

pulau-sipadan

02. Pulau Redang

pulau-redang

03. Pantai Juara, Pulau Tioman

pantai-juara-pulau-tioman

04. Pantai Pulau Manukan, Sabah

pantai-pulau-manukan-sabah

05. Pulau Perhentian

pulau-perhentian

Ok cukup lah 5 pulau je, bagi lebih-lebih karang ke laut tak balik-balik berangan punya pasal. hahaha. Aku tak nak cerita panjang pasal pulau-pulau yang aku senaraikan dekat atas, kalau korang berminat korang boleh je google cari maklumat lanjut. Banyak, ada yang ditulis dengan informasi dan pengalaman yang best-best untuk dibaca.

Jeng-jeng.. Nak bagi teaser sikit untuk trip minggu depan ke sebuah Pulau! Pulau apakah? Tunggu tapi teaser nya adalah….

” seahorse, coral, beach “

searhorse

coral-tioman

beach

Ahhh! teka.. teka.. dah bagi 3 petunjuk teaser untuk korang meneka ni? Agak-agak korang ke Pulau mana kah aku pergi minggu depan? Hehehe. Dah planning baik punya dengan Berjaya Hotel and Resorts.

Stay tune!! Kemana kah aku!!!!? Kalau korang terror cer komen dekat bawah sikit..

 

(0)

527 total views, 1 views today

Hari Pertama : TICD Berjaya Tioman Resort
Kembara Media Felcra 2016 Disambut Meriah

2 Replies to “Teaser! Pulau Memanggil Minggu Depan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge