Tangkap Superhero Effortless Merayau Sekitar Kuala Lumpur

effortless man

Tengah syok-syok aku scroll newfeed facebook. Tetiba ternampak ada satu video lelaki pakai spender di luar. Apa kendahnya dia buat macam tu. Sekali tengok macam superhero, nak kata superman pun bukan. Tapi nampak macam superman.

effortless-man

Siapa pula lelaki yang memakai costume superhero ni? Apa dia buat di merayau-rayau sekitar Kuala Lumpur? Siasat punya siasat rupanya dia EffortlessMan dari Lazada Malaysia. Alamak! apakah pula ni? Jangan takut-takut, dia akan muncul sekitar Kuala Lumpur untuk contest yang sedang berlangsung di Lazada Malaysia sekarang. Contest ini bertujuan untuk mempromosikan The Big Effortless Shopping Sale yang sedang berlaku di Lazada. Pelbagai barangan yang dijual dengan harga super sale!! Korang boleh check link ini effortless­shopping

Apa kaitan EffortlessMan dengan contest yang ada di Lazada Malaysia sekarang? Sebenarnya korang berpeluang untuk menang shopping voucher RM100 jika join contest dibawah.

lazada selfie contest

Contest Pertama ­Hadiah RM100 shopping voucher untuk 2 pemenang setiap hari :

1) Selfie bersama EffortlessMan (hint: beliau akan berada di sekitar KL atau ketahui update di Facebook Page/Instagram Lazada tentang lokasi EffortlessMan).
2) Kemudian upload gambar selfie korang di Facebook berserta hashtag #EffortlessManHunt dan #LazadaMalaysia.
3) Simple! Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti masing-­masing

effortless-banner

Contest Kedua­ Hadiah RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari :

1) Tinggalkan komen di laman web Lazada.
2) Teka dimana tempat seterusnya EffortlessMan akan pergi.
3) Siapa dapat teka betul atau paling hampir dengan lokasi sebenar berpeluang untuk menang.

Simpe je kan? Senang­ senang je dapat menang shopping voucher. Untuk maklumat lanjut, korang boleh check Instagram, Facebook dan Twitter Lazada Malaysia. (klik pada text biru)

Facebook Page Lazada.
Twitter Lazada
Instagram Lazada

Ok lah! aku nak chaw dulu. Aku nak pergi buru dekat mana EffortlessMan ni ada lepas dah jumpa aku nak tangkap dia ajak selfie sama-sama. Agak-agak korang dekat mana dia ada? Ok! aku pun blur mana nak cari. Tapi tak apa kita cari berdasarkan hint yang dibagi dekat facebook page Lazada. hehehe

(1)

971 total views, 1 views today

Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15
Rahsia Wajah Kekal Flawless Tanpa Bekas Jerawat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge