OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

cloud skill, omg YES VAPE

cloud skill, omg YES VAPE

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram.

Vapefest 2015 Shah Alam

A photo posted by VapeFest (@omgvapefest) on

Teringat dulu ada satu vapefest anjuran OMG FestMasa tu buat di Shah Alam Convenction Center. Sempat juga untuk aku buat coverage live update. Memang meriah dengan asap-asap vape yang wangi-wangi. Masa Vapefest ada satu MOD dibida oleh AC Mizal RM45,000. Omak kau! terbeliak biji mata aku. Masa bidaan tu aku ada memang berlawan-lawan antara satu company vape dengan Dato Ac Mizal. Bidaan ni gara-gara Datin Emylia minta lawan harga lagi tinggi. Hahaha

Selepas event Vapefest dekat Shah Alam ini, ada beberapa lagi event vape anjuran OMG Fest tapi aku tak sempat nak follow semua. Yela tengok industri vape pun dah suram. Aku ingatkan dia orang dah give up! Eh! Alih-alih hujung tahun ini ada satu lagi event vape besar-besaran akan dibuat, dekat Shah Alam juga. 36 jam non stop! Kau rasa? Timing dia orang pilih pun macam cantik juga kena tarikh ambang tahun baru 2017, so boleh la sekali sambutan tahun baru kita ber vape! tukar style bunga api ke vape. Asap juga! hahaha

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 hour Non Stop!

omgfest YES VAPE 2016!

Event penutup bagi tahun 2016 dan juga pembuka tahun baru 2017 jom beramai-ramai ke Omgfest Y.E.S Vape bertarikh pada 31 Disember 2016 sehingga 2 Januari 2017 bakal diadakan di Iktema Resort & Convention Center, Shah Alam. Jom kita raikan sekali dengan sambutan tahun baru. Tahun lepas sambutan tahun baru aku di atas Menara Kuala Lumpur tengok bunga api, kali ini sambutan dengan event vape.

Kenapa Kena Datang Y.E.S VAPE Fest?

event vape terbesar malaysia

Ada 5000 doorgift, COILART CAP sebanyak 500 pengunjung awal, hadiah, game  dan banyak lagi.

Pertama kali di Malaysia event Vape 36 JAM tanpa henti. Hanya untuk kaki vapor! Ada 80 PENJUAL dan LEBIH  100 jenama menyertai (tempatan dan luar negara) Pastikan korang ingat dan lock tarikh siap-siap unutk datang dan menyertai keseronokan bersama!.

Penuh dengan aktiviti seperti Pertandingan Karoake, CLOUD & TRICKS COMPETITION, CABUTAN BERTUAH,  ARTIS & SELEBRITI dan juga jangan terlepas unutuk meraikan tahun baru bersama-sama kami. Turut ada memeriahkan event kita ada inhouse spin DJ iaitu DJ Rangga!

Masa entry blog ini ditulis ada lagi masa 7 hari lagi sebelum event bermula,

Jika korang ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi nombor dibawah atau email atau tanya soalan di facebook event.

year end sale vape
PERTANYAAN: + 6011-2626 1656 (DAZ) / + 61.019-2.277 778 (PJUL)
EMAIL: SALES@OMGFEST.COM.MY
Facebook : OMG FEST, Vapefest
Event : Omgfest – YESV8

1,174 total views, no views today

Cipela Shoes Christmas Sale Isetan KLCC

HIDY

Cipela Shoes adalah merupakan buatan anak tempatan Malaysia. Menarik nya, setiap kasut Cipela dihasilkan dengan buatan tangan. Baru-baru ini saya dijemput datang ke butik HiDy COLLECTION yang terletak di Wangsa Melawati. Cik Hidayah Hassan pemilik butik HiDy COLLECTION, adalah pengemar membeli kasut luar dan dalam negara. Daripada minat itu, Cik Hidayah mendapat inspirasi untuk menghasil kasut di bawah jenama sendiri iaitu Cipela Shoes.

Cipela Blue Plain
kasual, bersantai dan kasut kanvas

Salah satu koleksi kasut Cipela Shoes adalah Cipela Espadrilles untuk kasual, bersantai dan kasut kanvas. Cipela Espadrilles sangat sesuai untuk Wanita ataupun Lelaki. Saya juga ada satu Cipela Espadrilles warna biru plain! Sebenarnya ada banyak lagi corak-corak lain yang mungkin menarik minat anda, tapi saya lebih suka yang plain kosong daripada yang bercorak. Lebih banyak corak tengok di Zalora Malaysia

Cipela Espadrilles 2 Cipela Espadrilles

Sempena cuti hujung tahun ini, kaki shopping mesti suka ada sale diskaun banyak. Cipela shoes juga tidak lepaskan peluang untuk buat sale diskaun dekat  Isetan, KLCC untuk Promosi Krismas. Pada hujung minggu ini 3 hari istimewa 5th, 6th, 7th Dec jika anda ahli Isetan nikmati diskaun 30% untuk kasut koleksi dan design baru. Untuk bukan ahli Isetan jangan bimbang, anda juga dapat diskaun 20% setiap pembelian cipela shoes.

 

CIPELA-ISETAN 3 DAYS 2

Bukan itu sahaja, promosi krimas Cipela Shoes di Isetan KLCC diteruskan dari 12 Disember – 25 DISEMBER dalam tempoh itu, koleksi musim lalu boleh didapati di Isetan, KLCC sehingga 50% diskaun. Wow! dapat beli dengan separuh harga siapa tak nak kan. Kalau berminat boleh dah start usha-usha kat Isetan KLCC tu..

Sempat bergurau dengan Cik Hidayah Hasan katanya :

” Lelaki kalau beli kasut dia akan beli sepasang untuk jangka masa panjang, lain dengan orang perempuan kalau boleh setiap bulan nak bertukar-tukar kasut”

01

Perempuan memang dah sangat sinonim dengan kasut tumit tinggi, flats, wedges dan elegant. Semua ini anda boleh dapati di Cipela Shoes, sila bawa teman wanita, isteri, ibu anda ke Hidy Collection butik hadiahkan mereka sepasang kasut kesukaan dia. Tentu rambang mata dibuatnya. Di bawa saya sertakan alamat penuh ke Hidy Collection :

No.46, Lorong Dataran Wangsa, Dataran Wangsa Melawati, Wangsa Melawati, 53300 KL
Berdekatan dengan KWSP dan Manjaku
Cipela Shoes juga menerima tempahan khas untuk bakal pengantin dan kasut eksklusif. Untuk pertanyaan boleh email kan ke info@cipelacouture.com atau follow mereka di instagram @cipelacoutre.

5,747 total views, no views today