OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

cloud skill, omg YES VAPE

cloud skill, omg YES VAPE

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram.

Vapefest 2015 Shah Alam

A photo posted by VapeFest (@omgvapefest) on

Teringat dulu ada satu vapefest anjuran OMG FestMasa tu buat di Shah Alam Convenction Center. Sempat juga untuk aku buat coverage live update. Memang meriah dengan asap-asap vape yang wangi-wangi. Masa Vapefest ada satu MOD dibida oleh AC Mizal RM45,000. Omak kau! terbeliak biji mata aku. Masa bidaan tu aku ada memang berlawan-lawan antara satu company vape dengan Dato Ac Mizal. Bidaan ni gara-gara Datin Emylia minta lawan harga lagi tinggi. Hahaha

Selepas event Vapefest dekat Shah Alam ini, ada beberapa lagi event vape anjuran OMG Fest tapi aku tak sempat nak follow semua. Yela tengok industri vape pun dah suram. Aku ingatkan dia orang dah give up! Eh! Alih-alih hujung tahun ini ada satu lagi event vape besar-besaran akan dibuat, dekat Shah Alam juga. 36 jam non stop! Kau rasa? Timing dia orang pilih pun macam cantik juga kena tarikh ambang tahun baru 2017, so boleh la sekali sambutan tahun baru kita ber vape! tukar style bunga api ke vape. Asap juga! hahaha

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 hour Non Stop!

omgfest YES VAPE 2016!

Event penutup bagi tahun 2016 dan juga pembuka tahun baru 2017 jom beramai-ramai ke Omgfest Y.E.S Vape bertarikh pada 31 Disember 2016 sehingga 2 Januari 2017 bakal diadakan di Iktema Resort & Convention Center, Shah Alam. Jom kita raikan sekali dengan sambutan tahun baru. Tahun lepas sambutan tahun baru aku di atas Menara Kuala Lumpur tengok bunga api, kali ini sambutan dengan event vape.

Kenapa Kena Datang Y.E.S VAPE Fest?

event vape terbesar malaysia

Ada 5000 doorgift, COILART CAP sebanyak 500 pengunjung awal, hadiah, game  dan banyak lagi.

Pertama kali di Malaysia event Vape 36 JAM tanpa henti. Hanya untuk kaki vapor! Ada 80 PENJUAL dan LEBIH  100 jenama menyertai (tempatan dan luar negara) Pastikan korang ingat dan lock tarikh siap-siap unutk datang dan menyertai keseronokan bersama!.

Penuh dengan aktiviti seperti Pertandingan Karoake, CLOUD & TRICKS COMPETITION, CABUTAN BERTUAH,  ARTIS & SELEBRITI dan juga jangan terlepas unutuk meraikan tahun baru bersama-sama kami. Turut ada memeriahkan event kita ada inhouse spin DJ iaitu DJ Rangga!

Masa entry blog ini ditulis ada lagi masa 7 hari lagi sebelum event bermula,

Jika korang ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi nombor dibawah atau email atau tanya soalan di facebook event.

year end sale vape
PERTANYAAN: + 6011-2626 1656 (DAZ) / + 61.019-2.277 778 (PJUL)
EMAIL: SALES@OMGFEST.COM.MY
Facebook : OMG FEST, Vapefest
Event : Omgfest – YESV8

1,174 total views, no views today

Projek Amal Bantu Gelandangan Kota

nikmatnya sedekah

Bersyukur lah dengan apa yang kita miliki sekarang, sesungguhnya kesusahan kita sedang hadapi, ada lagi ramai di luar sana menanggung lebih banyak kesusahan. Mereka tabah harungi segala dugaan dan cabaran dalam kehidupan mereka. Perkara ini korang akan nampak apabila menelusuri lorong-lorong belakang, bawah-bawah jambatan dan kaki-kaki lima.

projek amal idea master

Projek Amal Idea Master & Hai Blogger!

Saya bersama rakan-rakan blogger pada hujung minggu lepas sama-sama turun padang untuk bantu projek amal yang dianjurkan oleh Idea Master sebuah syarikat pembekal tshirt printing, baju korporat dan cenderamata korporat terbesar di Shah Alam.

bantu gelandangan kota, idea master

Terbahagi Kepada 4 Kumpulan Bergerak Ke 4 Lokasi

Pada malam itu kami terbahagi kepada 4 kumpulan dan bergerak ke 4 lokasi berbeza. Kami cari serta dekati gelandangan di kawasan-kawasan Pasar Seni, Petaling Street, Masjid Jamek, Dataran Jam Besar dan kawasan sekitar. Kami bawa sumbangan baju dan makanan yang telah disediakan oleh team idea master.

sumbangan iklhas

beri baju kepada gelandangan

Apabila jumpa dengan gelandangan di kaki-kaki lima kami bagi sebungkus nasi berlauk dan air. Rasa kasihan dihati memikirkan macam mana kehidupan mereka sehari-hari. Macam mana mereka cari rezeki lagi-lagi yang ada anak-anak bawa tidur sekali di kaki lima, tepi lorong beralas kan kotak je tidur.

gelandangan di malaysia

4-5 bungkus plastik besar makanan habis licin kami agih-agihkan pada gelandangan pada malam itu. Terima kasih kepada usaha yang dilakukan oleh Idea Master ini, semoga usaha yang sedikit ini mendapat rahmat olehNya dan semoga maju jaya dalam perniagaan printing baju Idea Master.

NGO Berminat Kerjasama

Saya juga mengalu-alukan kepada mana-mana pihak NGO dan syarikat yang berminat untuk adakan projek amal dan CSR. Boleh hubungi saya untuk pertanyaan lanjut.

projek amal idea master shah alam

Alamat HQ Idea Master: (Khas untuk Cetak Baju, Jaket Korporat dan Baju Korporat)
Idea Master Creation Sdn Bhd,
VG-4 Jalan Plumbum V7/V, Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor

Alamat Cawangan Idea Master: (Khas untuk Trofi, Medal dan Cenderamata Korporat)
Idea Master Global Sdn Bhd,
No.8A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

Instagram : @ideamaster2u
Facebook: ideamasterpage
Website : http://www.ideamaster.com.my/

1,341 total views, no views today

Aerobic Session bersama 2 orang ikon hebat ini

Siapa tidak kenal dua orang wanita hebat ini, Puan Sri Sharifa Sabrina dan Dr Niki Shuhada. Dimana kedua-dua wanita hebat ini pernah mengadakan event bersama blogger. Korang boleh baca entri bekenaan di Blogger Gathering di Tanah Aina Cafe dan Bijak Wang Dr Niki Shuhada Shukor.

Siapa Puan Sri Sharifa Sabrina?

Kita recap sikit ya buat siapa yang belum mengenali Puan Sri Sharifa Sabrina. Beliau adalah Presiden Pertubuhan Pelindung Khazanah Malaysia (PEKA). Seorang pencinta alam dan pejuang hutan di Malaysia. Mempunyai 5 eco resort yang terletak di Pahang dan salah satunya di Johor. Tanah Aina Fahad Resort saya dah pernah datang, memang best dan menenangkan ibarat tinggal di hotel 5 star sambil menghirup udara segar alam semula jadi. Sekarang Puan Sri sedang sibuk dengan program ”Save Our Rainforest Race” (SORR) bagi tahun 2015 akan diadakan. Sementara itu Puan Sri mengusahakan sebuah cafe bersama anak perempuanya Farhana yang diberi nama Tanah Aina Cafe dan Pusat Senaman Zumba di Wisma Tanah Aina Shah Alam.

Mengenai Dr Niki Shuhada Shukor.

Jom berkenalan dengan Dr Niki pula. Dr Niki Shuhada Shukor Pakar Motivasi dan Perunding Kewangan No 1 di Malaysia. Jika korang ada masalah berkaitan uruskan duit dan ingin gandakan duit dengan cara yang betul serta sah di sisi undang-undang boleh la berjumpa dengan Dr Niki. Kalau korang malu-malu nak jumpa Dr Niki boleh dengar segmen Bijak Wang Dr Niki di radio Bernama24 setiap hari Rabu jam 12.15pm.

Aerobic Session bersama 2 orang ikon hebat ini.

Hey! ladies beauty blogger yang sedang membaca blog saya ini pasti korang sangat menitikberat kan kesihatan badan selain daripada kecantikan wajah kan?

Ini la peluang untuk korang merasakan senaman zumba bersama 2 ikon hebat ini yang akan diadakan pada 27 March 2015 dan bayaran cukup murah cuma RM20 sahaja. Tarikh dan lokasi lihat pada gambar di bawah.

aerobik zumba

Haip2! terbuka untuk blogger wanita sahaja tau, blogger lelaki tak boleh.. hihihi

Jika korang blogger wanita berminat untuk sertai senaman zumba ini bersama Puan Sri Sabrina dan Dr Niki boleh hubungi saya di facebook. Tempat adalah terhad. Jangan lepaskan peluang ini..!

1,355 total views, no views today

Happenings @ Sparkleen!

Sparkleen

30% Diskaun untuk semua pakaian Cucian Kering Bersempena Sambutan Hari Raya Aidil Fitri.

*tertakluk kepada terma & syarat.

Promosi Bermula 10hb Julai hingga 10hb Ogos 2014.

#Shah Alam # Taman Equine & #Riverwalk Village Mall, Jalan Ipoh

Call us : 1-300-88-8585

Website  : www.sparkleen.com.my

Facebook : Sparkleen

Salam Ramadhan & Selamat Menyambut Aidil Fitri Dari Sparkleen – “Your Premier Dry Cleaning & Laundry”

7,821 total views, 1 views today