OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

cloud skill, omg YES VAPE

cloud skill, omg YES VAPE

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram.

Vapefest 2015 Shah Alam

A photo posted by VapeFest (@omgvapefest) on

Teringat dulu ada satu vapefest anjuran OMG FestMasa tu buat di Shah Alam Convenction Center. Sempat juga untuk aku buat coverage live update. Memang meriah dengan asap-asap vape yang wangi-wangi. Masa Vapefest ada satu MOD dibida oleh AC Mizal RM45,000. Omak kau! terbeliak biji mata aku. Masa bidaan tu aku ada memang berlawan-lawan antara satu company vape dengan Dato Ac Mizal. Bidaan ni gara-gara Datin Emylia minta lawan harga lagi tinggi. Hahaha

Selepas event Vapefest dekat Shah Alam ini, ada beberapa lagi event vape anjuran OMG Fest tapi aku tak sempat nak follow semua. Yela tengok industri vape pun dah suram. Aku ingatkan dia orang dah give up! Eh! Alih-alih hujung tahun ini ada satu lagi event vape besar-besaran akan dibuat, dekat Shah Alam juga. 36 jam non stop! Kau rasa? Timing dia orang pilih pun macam cantik juga kena tarikh ambang tahun baru 2017, so boleh la sekali sambutan tahun baru kita ber vape! tukar style bunga api ke vape. Asap juga! hahaha

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 hour Non Stop!

omgfest YES VAPE 2016!

Event penutup bagi tahun 2016 dan juga pembuka tahun baru 2017 jom beramai-ramai ke Omgfest Y.E.S Vape bertarikh pada 31 Disember 2016 sehingga 2 Januari 2017 bakal diadakan di Iktema Resort & Convention Center, Shah Alam. Jom kita raikan sekali dengan sambutan tahun baru. Tahun lepas sambutan tahun baru aku di atas Menara Kuala Lumpur tengok bunga api, kali ini sambutan dengan event vape.

Kenapa Kena Datang Y.E.S VAPE Fest?

event vape terbesar malaysia

Ada 5000 doorgift, COILART CAP sebanyak 500 pengunjung awal, hadiah, game  dan banyak lagi.

Pertama kali di Malaysia event Vape 36 JAM tanpa henti. Hanya untuk kaki vapor! Ada 80 PENJUAL dan LEBIH  100 jenama menyertai (tempatan dan luar negara) Pastikan korang ingat dan lock tarikh siap-siap unutk datang dan menyertai keseronokan bersama!.

Penuh dengan aktiviti seperti Pertandingan Karoake, CLOUD & TRICKS COMPETITION, CABUTAN BERTUAH,  ARTIS & SELEBRITI dan juga jangan terlepas unutuk meraikan tahun baru bersama-sama kami. Turut ada memeriahkan event kita ada inhouse spin DJ iaitu DJ Rangga!

Masa entry blog ini ditulis ada lagi masa 7 hari lagi sebelum event bermula,

Jika korang ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi nombor dibawah atau email atau tanya soalan di facebook event.

year end sale vape
PERTANYAAN: + 6011-2626 1656 (DAZ) / + 61.019-2.277 778 (PJUL)
EMAIL: SALES@OMGFEST.COM.MY
Facebook : OMG FEST, Vapefest
Event : Omgfest – YESV8

1,174 total views, no views today

10 Idea Hadiah Sempena Hari Ibu No #10 Sangat Awesome

selamat hari ibu

Hari Ibu ialah hari pengiktirafan kaum ibu, yang disambut pada hari-hari berbeza di kebanyakan tempat merata dunia. Hari Ibu sama peranannya dengan Hari Bapa yang mengiktiraf golongan bapa.  Di Malaysia hari ibu disambut ahad minggu kedua bulan Mei.

Tahun ini 2015 jatuh pada tarikh 10 Mei. Mesti ramai yang tak lepaskan peluang membelikan hadiah-hadiah untuk ibu tercinta masing-masing. Ada juga yang siap plan awal-awal dengan adik beradik lain nak buat suprise hari ibu katakan. Tiba-tiba duk bincang, blur takdak idea nak beli apa pulak dah… Dekat sini saya senarai beberapa idea hadiah yang sesuai yang pasti disukai ibu korang.

Tapi sebelum saya nak bagi idea-idea hadiah hari ibu saya nak bagi AMARAN kalau boleh jangan bagi hadiah ubat. Nanti kecik hati pula hati ibu kita.

mother-getting-gift-from-daughter

Idea Hadiah Hari Ibu

1. Baju kurung
2. Perfumes
3. Kasut
4. Handbag
5. Makeup
6. Tudung
7. Pakej percutian
8. Barang kemas
9. Kereta (bagi yang berkemampuan)
10 Makan malam bersama Dato Siti Nurhaliza sempena Hari Ibu.

Eh2! macam mana pula no 10 tu tersenarai pulak? Boleh ke nak makan malam dengan Siti Nurhaliza artis paling popular Malaysia ni.? Boleh siapa kata tak boleh? Mesti korang dah excited kan, baca sampai habis macam mana cara nak makan dengan Dato Siti.

Mother’s Day Miracle Night with Dato’ Siti Nurhaliza

Peluang buat peminat-peminat Dato Siti makan malam bersama sempena hari ibu pada bulan 15 May 2015 nanti anjuran OMG Fest bertempat di Kristal Hall TM Convention Center, Kuala Lumpur jam 8 malam. Makan malam ini peminat akan dihiburkan sendiri oleh Dato Siti selama lebih dari 45 minit dengan seleksi lagu-lagu popular beliau bersama artis jemputan. So ini hadiah yang paling sesuai untuk mak-mak korang yang minat sangat dengan Dato Siti bawa mereka datang makan malam ni mesti dia akan  happy punya.

Mother's Day with Dato Siti

Saya diberitahu masa press conference haritu, majlis makan malam ni tidak akan menjemu para tetamu yang hadir kerana adanya aktiviti-aktiviti menarik seperti demo masak daripada Dato Siti, pertunjukkan fesyen dan juga cabutan bertuah. Semua yang hadir tidak pulang dengan tangan kosong, goodies bag istimewa Simplysiti diberikan.

Makan malam ini yang dianjurkan oleh OMGFest Ventures disamping penaja bersama Simplysiti akan meraikan lebih 600 orang peminat Dato Siti Nurhaliza bersama para ibu masing-masing. Makan malam kali ini lebih istimewa kerana para ibu yang hadir akan berkongsi kasih sayang bersama sama 20 orang anak-anak yatim yang dijemput dari Pusat Jagaan Budaya Harapan sesuai dengan tema “Mother’s Enduring Love” yang menekan aspek kasih ibu sepanjang hayat.

Peminat-peminat yang ingin turut serta makan malam bersama Dato Siti Nurhaliza sempena hari ibu, perlu dapatkan tiket masuk bermula RM399, RM599, RM799 dan RM999. Seisi bertemu peminat secara ekslusif juga turut diadakan buat pemengang tidak ekslusif. Sebahagian daripada kutipan jualan meja ini akan disumbangkan kepada anak-anak yatim Pusat Jagaan Budaya Harapan.

dinner with siti nurhaliza

Mother’s Day Miracle Night with Dato Siti Nurhaliza
Date : Friday, 15 May 2015
Time : 8 :00 PM
Venue : Kristal Hall TM Convention Centre, TM Tower Bangsar,
Kuala Lumpur

Tier 1 : RM 9,990/Table of 10 Person or RM 999/Person
*Meet & Greet private session with Dato Siti Nurhaliza
Tier 2 : RM 7,990/Table of 10 Person or RM 799/Person
Tier 3 : RM 5,990/Table of 10 Person or RM 599/Person
Tier 4 : RM 3,990/Table of 10 Person or RM 399/Person

**Dinner & Special doorgift from Simplysiti

Call us at 03-8957 3348 / 011 2626 1656 / 019 279 6275
Email : Booking@omgfest.my / enquiry.omgfest@gmail.com

Good News!

Buat para blogger yang berminat nak buat coverage event ini, sila emailkan ke contact@haiblogger.com

Nama, Link Blog, Email, No HP, Facebook dan Instagram. Satu meja (10 orang) dikhaskan kepada blogger yang terpilih. ** Terdapat tugasan dan terma syarat.

3,653 total views, no views today

Berniaga Sambil Menderma OMGFest 2014 Di Iktema Resort

Sidang Media OMG Fest
Sidang Media OMG Fest

Oh Must Go Festival menghimpunkan peniaga-peniaga online membuat jualan diskaun kaw-kaw murah! Yang akan diadakan di Iktema Resort & Convention Center selama 3 hari dari 22 – 24 Oktober 2014 sempena cuti perayaan Deepavali. 

OMG Fest dengan kerjasama Iktema Resort & Convention Center menyediakan 100 tapak booth peniaga yang ditempatkan di Dewan Sri Bestari. Yang menariknya, para pengunjung juga yang datang ke festival ini berpeluang bertemu dengan 10 orang artis kegemaran mereka yang turut serta seperti Afdlin Shauki, Nora Danish, Mawar Rashid, Catriona Ross, Aida Khalida, Arja Lee, Bienda, Adam dan ramai lagi.

Festival ini pengunjung boleh datang shopping mula dari pukul 10pagi sehingga 9malam. Terdapat pelbagai barangan yang dijual dengan harga menarik.

Untuk peniaga yang berminat berniaga di festival ini selama 3 hari, size tapak 2 meter x 2 meter diberi bersama kerusi dan meja.

Harga Tapak Normal: RM 500
Harga Tapak Corner : RM 550
Harga Tapak Pool (Makanan basah) : RM 600

Mynexa.my penyedia Hosting Malaysia selaku rakan penaja bersama OMG Venture akan memberi langganan hosting Percuma selama 1 tahun kepada 100 pendaftaran awal.

Saya dimaklumkan juga pemasangan banner & bunting sedang giat dijalankan oleh team OMGFEST, 100 bunting & 20 banner sekitar Shah Alam, Klang dan TTDI. Ini juga bertujuan untuk menarik lebih ramai orang datang ke OMG Fest untuk membeli belah. Setiap hasil jualan peniaga boleh disumbangkan ke tabung derma Palestin.  Tapak niaga cuma tinggal 5 kekosongan sahaja lagi, jika berminat boleh hubungi Whatsapp : 012 426 9280 / 019 279 6275 & Call/sms : 011 2626 1656 / 019 279 6275

omg fest

Turut menarik perhatian pada majlis sidang media yang diadakan, model memperagakan Jubah Sequin daripada koleksi pakaian Nine October dan tudung Siti Murni. Kedua-dua jenama ini Nine October dan Tudung Siti Murni anda semua boleh dapatkan semasa OMG Fest 22 – 24 October di Iktema Resort & Convention Center, Persiaran Raja Muda, Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan, Malaysia  di dalam Dewan Sri Bestari.

Tudung Siti Murni
Jubah Sequin Nine October & Tudung Siti Murni

6,571 total views, no views today