Dmel Perfume Teman Wangi Sepanjang Hari

office-coolhijab

Beberapa hari memang agak sibuk juga la, lagi-lagi nak masuk tahun 2017 lagi beberapa hari je ni. Ada kerja dekat luar kalut sikit lepas tu nak handle kerja-kerja online lagi. Masa keluar kemain kalut lagi pakai je baju apa yang dapat capai masa tu. hahaha

Dalam kalut-kalut tu juga dapat bersiap berdandan rambut guna pomade kasi rapi-rapi rambut bagi hensem, dan-dan tu juga la capai perfume sembur wangi-wangi. hehehe.

Mana tak nya oiiii, aku dah jatuh hati dengan satu perfumes ni bau florel-florel. Hari ini baru ada masa nak belek-belek perfumes ni tengok packagin kotak cantik nampak ekslusif. Perfumes  yang aku pakai ni nama Believe RrB by Dmel eau de perfume. Aku suka perfume yang jenis Eau De Perfume sebab aroma wanginya tahan lama dan kuat. Memandangkan aku banyak jumpa orang dekat luar harus la nak mewangi-wangi kan. Kekadang lupa letak mana pun cari juga sampai jumpa sebab rasa tak best bila keluar tak sembur perfume lagi-lagi sekarang dah ada dmel perfume. 😀

Dmel Perfume ini aku dapat 2 minggu lepas, memang puas hati la pakai perfume ni sebab salah satunya aroma wangi lain daripada lain, tak macam minyak wangi yang banyak dipasaran kebanyakkan bau inspirasi daripada jenama-jenama antarabangsa. Dah bosan la semua perfume bau sama je tapi jenama je lain-lain. Keyakinan diri jadi tinggi bila sembur Believe RrB by Dmel Perfume, dah rasa macam Dmel Perfume teman wangi sepanjang hari gitu. Kena la dengan tagline mereka – Teman Wangi Sepanjang Hari Anda.

pelancaran-dmel-perfumes-swiss-garden

Dmel Perfume satu lagi produk perfume yang berada dipasaran. Baru dilancarkan pada 2 minggu lepas secara ekslusif di Hotel Swiss Garden KL.

dmel-perfume-minyak-wangi

Aku pertama kali lihat packagin Dmel Perfume dan mencium baunya sangat harum ada bau lembut, sedikit keras dan harum semerbak tanpa alkohol, tahan lama, suci dan halal serta kandungan minyak wangi 100% semulajadi. Dmel Perfumes berbaloi untuk dimiliki harga pun berpatutan.

Puan-Sanie-Abdul-Rahman
Borak santai bersama pengasas dmel_perfume Puan Sanie Abdul Rahman selepas acara pelancaran yang dirasmikan oleh YB Dato Mas Ermieyati Samsudin, Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia.

Puan Sanie bagitau Dmel Perfume dihasilkan daripada ekstrak bunga dan buah-buahan. Best tau Dmel Perfume wangi-wangi harum semerbak. Women Perfumes by Dmel Rahman ada 3 jenis minyak wangi untuk perempuan – Scent, Shine & Lovely.

dmel-perfume-minyak-wangi-tahan-lama

Saya paling suka bau Scent. Sedap je bau dia. Kalau awak pakai mesti saya teringat-ingat dekat awak. 🙈

Men Perfume by Dmel Rahman pula ada 3 variasi wangian iaitu RrB 40ml, CHASE 30ml dan TRUST 30ml.

Saya pakai yang wangian RrB dan TRUST. Nanti awak jangan termimpi-mimpikan saya pula ye, sebab tercium bau floral – flora buah gitu. 🙈

Rasa-rasa korang nak wangi macam aku juga, meh tengok website www.dmelperfume.com order online  je senang dekat website. Kalau rajin sikit whatsapp dia orang dekat 019-2761575 atau 012-9075382. Boleh ushar-ushar dmel_perfume dekat instagram juga. Nanti masa order cakap Halim Brothers rekomen kan.   😎

So korang berminat nak cuba yang mana?  :mrgreen:

671 total views, 1 views today