Laman Cari Jodoh Patuh Syariah Untuk Si Bujang

calon-cari-jodoh-baitul-jannah

calon-cari-jodoh-baitul-jannah

Kepada yang sedang mencari jodoh aku rekemen kan sangat boleh la daftar laman cari jodoh Baitul Jannah ni. Dalam banyak-banyak laman cari jodoh Baituljannah yang sangat mudah aku faham, daripada mula daftar sehingga mencari calon. Aku dah daftar awal-awal lagi, banyak fungsi boleh diguna untuk kita pilih calon jodoh kita. Kita boleh set nak cari calon duduk mana, asal dari mana, pendidikan, bidang pekerjaan, status perkhawinan dan umur.

Macam mana nak daftar laman cari jodoh baituljannah?

Jom aku tunjuk step by step.

  1. Daftar dekat sini dulu. (klik sini)
  2. Klik Bagaimana mahu bermula – baca sehingga habis
  3. Lengkapkan profile korang dan jangan lupa upload gambar yang jelas.
  4. Tunggu kelulusan admin selama 12jam – 24 jam
  5. Lepas pendaftaran dah disahkan korang akan menerima 1 rubi
  6. Jangan lupa untuk buat pengesahan nombor telefon boleh guna telegram atau sms, buat pengesahan nombor telefon dapat 1 rubi.
  7. Apa lagi, boleh dah explore cari senarai calon wanita korang.
  8. Kirim salam pada calon wanita yang korang minat, tunggu salam anda dijawab.
  9. Jika salam dah jawab boleh hantar satu mesej perkenalan.
  10. Jika sudah mengenal calon jodoh, dan selalu berinteraksi secara mesej dalam tu, boleh request untuk minta taaruf.

baitul-jannah-review

Antara sebab korang kena daftar laman cari jodoh baituljannah?

  1. Segalanya privasi, website anti seo pada laman profile user dan patuh syariah.
  2. Mesej anda dipantau oleh admin, so para wanita jangan bimbang jika ada perkara pelik admin akan terus ban user tersebut.
  3. Korang boleh cari calon jodoh impian korang dengan lebih spesik dengan merujuk profile merupakan seperti umur, tinggal di mana, asal dimana, serius tak nak cari calon, sasaran tahun nak kahwin dan sebagainya.
  4. Pendaftaran percuma.
  5. Sekarang pendaftaran dah ada 99,000 lebih user dan aku dapati calon wanita lebih ramai daripada lelaki, so korang kena daftar cepat dekat sini kesian dekat calon wanita tengah menunggu jodoh dia sampai. hee

Jika korang berjaya cari jodoh dekat laman cari jodoh patuh syariah ni sehingga ke jinjang pelamin jangan la lupa jemput ehh, nanti boleh la aku datang bawak hadiah kahwin untuk korang. heee

 

292 total views, 1 views today