Semua Orang Boleh Memiliki Iphone 7 Dengan Harga Murah

iphone-7

Korang setuju tak bila aku cakap teknologi zaman sekarang bergerak dengan pantas. Lagi-lagi pembuatan telefon pintar. Tak sah kalau setiap seorang tak ada sebiji telefon pintar malahan lebih 2-3 biji seorang. Fuh! Dasyat. Mana tak nya, bulan lepas keluar satu model telefon, bulan berikutnya dah keluar model baru yang lebih canggih.

apple-iphone-7-iphone-7-plus-review

Antara telefon pintar yang digilai ramai orang adalah iphone. Dengan memakai iphone engkau akan kelihatan  lebih macho, kacak, dan agak mewah. hehehe. Tak lain tak bukan aku la tu. Aku pakai iphone 6 gold 64gb dah nak masuk 2 tahun dah, lepas tu keluar model baru iphone 6s dengan iphone 6 plus. Baru-baru ini keluar pula model iphone 7 dan i phone 7 plus. Aku tengok pun naik geram, spec iphone 7 power betul. Harga dia kuss semangat. Siapa je mampu kan? Kalau member korang tiba-tiba nampak korang pakai iphone 7 kan memang kau akan dipandang orang kaya, hahahaha. Padahal dengan ada nya satu program ReNew+ korang boleh dapat harga iphone 7 dengan harga serendah RM160 je. Hahaha baru boleh berlagak depan kawan-kawan korang.

renew+ compasia

For sure ada sejenis orang yang suka tukar fon tiap-tiap tahun. Kalau ikut kan hati ramai je yang suka tukar fon tiap-tiap tahun. Ok! Kepada korang yang jenis suka tukar-tukar telefon tu aku nak rekemen kan satu pakej pelan program yang dinamakan ReNew+ daripada Compasia. Korang boleh dapatkan iphone 7  terbaru dengan harga serendah RM160 je. Boleh dapatkan di laman web www.compasia.com

COMPASIA Memperkenal Program ReNew+

compasia-iphone-7-renew

Ok! aku dah tengok da program ReNew+. Perkara paling penting sekali program ReNew+ ini tak ada kontrak, if korang perasan ada program sampai kena ikat kontrak 2 tahun. Dengan ReNew+ bebas daripada kontrak.

1. Low Mothly Payments
2. One Year Free Phone Guard
3. Carrier Independent
4. Brand Independent
5. No Upgrade Fee.

Nak tukar smarphone setiap tahun pun tak ada masalah. Dengan program ReNew+ daripada @compasia.my

Bagaimana Untuk ReNew+ dengan 3 langkah mudah :
  1. Buka link www.compasia.com dan pilih smartphone kegemaran korang (shop online)
  2. Pilih store yang korang boleh ambil phone korang dan CompAsia akan email untuk confirmkan details korang.
  3. Selepas terima email dari CompAsia, pergi ke store yang korang pilih dengan menggunakan kredit kad Maybank dan boleh bawak balik smartphone korang dah .
Mudah kan? Dengan Maybank EzyPay, pelan ini menawarkan pembayaran ansuran tanpa faedah sehingga 24 bulan hanya untuk mereka yang layak membeli dengan menggunakan kad kredit Maybank.
Sekarang semua orang boleh memiliki iphone 7 baru sendiri dengan harga yang murah.

(15)

910 total views, 0 views today