Syukur Majlis Iftar Ramadhan 2014 eWana fm bersama Pak John Steamboat BBQ dan Blogger!

Alhamdulillah, syukur Majlis Iftar Ramadhan 2014 eWana fm bersama Pak John Steamboat BBQ dan Blogger! berlangsung dengan jayanya bersama kehadiran hampir 70 orang blogger, artis, media, tetamu-tetamu jemputan dan anak-anak yatim Rumah Kanak-kanak Budriah, Cheras mencecah sehingga 300 orang di dalam majlis ini. Fuh! tak disangka-sangka.

Pukul 4.30pm  kita buka pendaftaran masih lenggang lagi.. Lepas itu tahu-tahu meriah Restaurant Pak John Steamboat BBQ dibanjiri para-para blogger,media,anak-anak yatim,vip-vip, artis-artis dan jemputan-jemputan khas.

Meja Pendaftaran menunggu tetamu-tetamu tiba

Meja Pendaftaran menunggu tetamu-tetamu tiba

Ini masa berbuka, blogger-blogger semua enjoy makan Pak John Steamboat BBQ.

Iftar Pak John

Banyak lagi cerita-cerita menarik nak cerita, tapi kepenatan mengurus Majlis Iftar ini belum hilang, izin kan hamba berehat sebentar.. dan Esok kita sambung cerita tentang macam mana nak sertai contest majlis iftar ewana fm dan food review Pak John Steamboat BBQ . Maafkan saya jika ada kekurangan pada majlis iftar ini, apa-apa pun saya dan tim ewana fm sudah buat yang terbaik…

#HaiBlogger! #eWanafm #PakJohnSteamboatBBQ

(657)

7,827 total views, 2 views today

Kemeriahan Majlis Iftar Ramadhan eWana fm, PakJohn Steamboat BBQ dan Blogger
Pelancaran Album Baru Opick " Sahabat Sejati"

3 Comments on "Syukur Majlis Iftar Ramadhan 2014 eWana fm bersama Pak John Steamboat BBQ dan Blogger!"

  1. Kalau dah sampai 70 orang blogger tu confirm meriah majlis tu kan.
    Hazmin Hamudin recently posted…Pomade Untuk Gaya Rambut PompadourMy Profile

  2. Tahniah diatas kejayaan majlis ini. Memang happening sangat dan sis pun happy dengan layanan yang diberi. Makan pun best..hehehe
    Hannyabdullah recently posted…OldTown True White Coffee CPUV dari NuffnangMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!