Steamboat dan Kambing Golek M2Cafe

Jumaat lepas 21 hb aku berpeluang dijemput makan-makan bersama pengambaraan Jalan-Jalan Cari Makan bersama blogger oleh BloogersDotCom m2cafe terletak di Danau Kota, Setapak. Mula-mula sampai itu malu-malu juga la, aku tak tahu yang mana satu team Bloogers. Jadi nya aku macam mundar mandir sekitar tempat tu. Tengok facebook Mr Jocko dah upload gambar dengan Man Raja Lawak, aku try usha-usha dalam nampak Mr Jocko. Masuk aje lah, salam Mr Jocko say ” Hai ” lepas itu aku dijemput duduk.

Terasa Forever Alone mana tak nya, aku datang seorang-seorang. Makanan pertama yang aku ambil Satay.

 

Satay Ayam Sedap

Satay Ayam kot

Nasib baik ada yang baik hati yang menegur, nak tahu siapa? Aku pun baru kenal depa ini, Macikz Konah  dan MahaMahu dua-dua blogger ini mana-mana ada event makan-makan mesti ada depa ni. (Macam dah lama kenal pulakk.. haha). Nak makan aku kena layan diri sendiri la jawabnya. So jom kita try kepak ayam dulu. Kepak ayam M2cafe ada 2 jenis sauce, satu blackpapper sos dan bbq sos.. Dua-dua sendap 😀

Kepak Ayam BBQ

Kepak Ayam BBQ

Kepak Ayam Blackpepper m2cafe

Kepak Ayam Blackpepper

 

Jemput tengok je eh… Haha. Kalau ikut kan tak cukup 2 ketul kepak ayam ini. Disebabkan banyak lagi makanan lain, so kena makan sikit-sikit.

Blackpepper mengancam juga, rugi kalau tak cuba.

Ok seterusnya benda apa yang aku makan??

Steamboat Ketam

 

Yang ini ketam mau buat steamboat, Cik Konah yang ambil. Aku tukang ngap ja. Depa bukan makan sangat, sakan tangkap gambar aku tengok. haha

Benda yang aku tak pernah makan lagi yang ini satu, spagetti gulung sedap juga ini..

Spagetti Gulung

 

Sementara aku layan beberapa makanan lagi gambar di bawah

Nasi Ayam

 

Kau orang layan la gambar-gambar ini tak pandai pulak aku nak menulis.

Buffet Steamboat

Dapur Steamboat

Camera tak lawa jeles kot dengan Cik Konah dan  MahaMahu depa buat camera canggih2 kot. Kau orang ada masa mai la datang M2cafe rasa keenak kan masakkan nya. Alamat baca sini 

(516)

7,946 total views, 1 views today

Mekdi to mainstream apa kata cuba Burgerking

Be the first to comment on "Steamboat dan Kambing Golek M2Cafe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!