Shopping Online 2nd Anniversary Lazada

Lazada ya? Apa yang menarik ada di Lazada? Mostly aku tengok Lazada lebih kepada barang-barang Electronics, Gadget, Camera dan kalau kau orang perasan barang-barang perkakasan rumah, kecantikkan pun ada.  Tapi yang utamanya barang-barang Electronics dia gila banyak nak jamu mata satu-satu. Penat!

Aku tak ada benda pun nak beli dengan Lazada ini. Disebab kan ada seorang brader ini tulis blogpost ” Kau Beli Kat Mana Kamera Murah Tu? “. Then aku try2 la baca apa yang murah sangat? Nak tahu berapa harga camera dia beli? RM67.50 aje! Kamera digital video kapasiti 8MP ok what? Ini kalau dapat beli awal-awal sebelum #Sbb2014, setiap sudut Saloma Bistro aku rakam! hahaha. Aku pun macam excited la nak beli tapi tengok-tengok out of stock.

So aku pun belek-belek la Lazada apa barang yang murah-murah tapi berbaloi untuk dibeli, belek punya belek,, Gurlppp! Kebanyakkan out of bajet T_T, aku masih kuat kan diri untuk mencari barang yang mampu milik. Tetiba aku macam rasa nak main camera, cari punya cari jumpa! Untuk permulaan aku mesti nak starting belajar dengan camera murah-murah dulu. Tadaaa! So ini la camera pertama aku… Camera Kodak C195 EasyShare 14MP Blue.

Kodak C195 EasyShare 14MP Blue Lazada
Camera Kodak Pertama ku

Apa yang menarik membuatkan aku beli camera ini? Yang pertama kapasiti Mega Pixels camera ini 14mp bagi aku ini dah cukup baik!! / terang. (Jangan gelak kan aku, sebab pilih camera berdasarkan MP) dan dan lagi satu function camera ini boleh share ke facebook, yang ini buat aku tertanya-tertanya camera ini ada wifi ke? It’s ok aku dah order dah ini barang semalam sempena 2nd Anniversary Lazada, ingatkan hari ini sampai. Mungkin esok kot..

Sementara aku tengah rajin, sekejap lagi aku nak buat satu post cara pembelian di Lazada dan dapat harga lagi murah :p

Baca lagi Beli Camera Kodak Murah

(524)

7,654 total views, 2 views today

Beli Camera Kodak Murah

4 Replies to “Shopping Online 2nd Anniversary Lazada”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge