Setiap Cerita Hantu Ada Kebenarannya.

Trailer Cerita Hantu MalaysiaSebuah filem seram arahan Pierre Andre yang bertajuk Cerita Hantu Malaysia akan keluar tak lama lagi di pawagam 25 Disember 2014.  Saya dapat 2 tiket Pra Tonton pada hari ini jam 9 malam di Cathay Cineplex eCurve 16. Filem ini akan menambah 1 lagi koleksi filem ke 5 saya tonton sepanjang tahun 2014.

Sinopsis dah trailer filem ini saya dah tengok. Agak menyeramkan juga mencerita tiga kisah hantu yang berkaitan rapat dan melibatkan roh-roh hantu liar. Saya tak boleh nak bagitau samada cerita ini best ke tak. Tunggu saya tengok dulu malam ini eh! Kalau ok saya cerita dalam blog dan korang set 25 haribulan nanti tengok kat wayang-wayang berdekatan korang.

Apa-apa pun tengok dulu trailer, minit ke 0.20 meremang bulu kaki dibuatnya!

Cerita Hantu Malaysia

Pengarah: Pierre Andre
Pelakon: Kamal Adli, Leez Rosli, Kamarul Hj.Yusoff, Wan Ellyas, Mikail Andre, Adam Shah, Rahhim Omar
Tarikh Mula Tayangan: 25 Disember 2014

(16)

8,961 total views, 1 views today

Incoming search terms:

  • cerita hantu
  • sinopsis cerita hantu malaysia
Review Filem : Cerita Hantu Malaysia 2014
Pra Tonton Tayangan : Gila Baby

3 Comments on "Setiap Cerita Hantu Ada Kebenarannya."

  1. Nampak menarik dan menyeramkan cerita hantu ni… semalam pergi dekat pawagam, nampak iklan cerita ni.. ingatkan dah keluar, rupanya belum lagi. .
    anuar recently posted…Contest SEO : Jom Aktifkan MykadMy Profile

  2. Pierre Andre kalau buat movie seram confrm menjadi dan menakutkan

  3. poster tu boleh tahan gk..mahu terkejut berok tgk dlm samar2 cahaya..
    JMR recently posted…The Gorpis: Pisang goreng cheese sedap di Kota Damansara.My Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!