Seronok Baca Review yang join GA

Mee Udang Mak Jah

Assalammualaikum

Terima kasih pada yang sudi join Pelancaran dan & Giveaway saya. Setakat ini 11 orang dah yang sertai memeriahkan GA ini. 11 orang ini dah confirm dapat hadiah saguhati, so tinggal 9 tempat je lagi untuk hadiah saguhati. Seronok juga baca review masing-masing memperkenal kan diri saya pada rakan-rakan blogger masing-masing, tersenyum saya sampai ke telinga.

Dalam banyak-banyak saya review dah ada 2,3 orang blogger yang suka cara mereka memperkenal kan saya dalam blog masing-masing. (huhu). Ada itu satu kg dengan den, (haha) dah keluar dah lograt nesmilan eh… Yang lagi best ada yang lawan dengan gambar saya tengah makan mee udang ini. (haha) gelak sakan baca.

Mee Udang Mak Jah

Mee Udang Mak Jah

Ada juga yang nak tahu di mana Mee Udang Mak Jah ini? Mee Udang Mak Jah yang saya makan di Wangsa Maju bersama bos-bos saya belanja. Best memang puas hati, special punya tau, bos belanja. Air pula Tembikai Susu, bukan Honey Dew, ini tembikai campur susu. Saja nak rasa, sedap ke tak, bila dah rasa macam tak kena pula dengan tekak. Ada masa saya buat survey sikit pasal Mee Udang Mak Jah ini. Mee Udang Mak Jah bukan ada di Wangsa Maju je tempat lain pun ada.

Oh lupa nak beritahu, Giveaway ini saya akan tutup 31/7  ini, jom memeriah kan first GA saya ini Klik >>> Sini.

Terima kasih Sponsor tunggal GA ini SumiJelly.com

(318)

7,229 total views, 1 views today

Cara Semak Arah Kiblat 16 Julai 2013 (Hari Ini)
Kita Blogger Baru Mana Nak Pandang

5 Comments on "Seronok Baca Review yang join GA"

  1. Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang best lagi kot…hehee
    reezluv recently posted…Best Ke Google Adwords?My Profile

  2. seronok dia bila ramai join. tahniah! semoga HBDC semakin dikenali ramai 🙂
    MK Kimi recently posted…Result UPU 2013: Tahniah Semua!My Profile

  3. Insyaallah kalau ada kelapangan saya join. Sedap weh me udang tuh..
    amirnawawi recently posted…Telefon Baru Hei! RM50 jerr..My Profile

  4. Hmm.. Nampak menarik.. Tak pernah lagi merasa makan Mee Udang Mak Jah…
    Anuar recently posted…Hobi Terbaru Isteri saya, Cantik tak? (Bahagian 45)My Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!