Seminar Facebook Percuma

seminar facebook percuma

Straight to the point aku nak beritahu yang aku dah daftar Seminar Facebook Percuma #DEMISEKEPINGROTI MEGA yang dianjurkan oleh TRS – Training and Consultancy. Siapa biasa tengok hashtag demi sekeping roti di facebook pasti kenal dengan tuan Mohd Suhaimi. Apa engkau ingat tuan Mohd Suhaimi ini biasa-biasa ke? Jangan pandang sebelah mata eh! aku dah follow beliau lama lagi baca setiap tips-tips percuma tentang pemasaran di facebook lagi-lagi menggunakan fb ads.

Engkorang yang berniaga dekat facebook ini ada guna fb ads tak? ke main promot cara marba tag mentag orang dekat barang jualan? Aduh… Jangan buat macam tu. Buat marah orang je aihhh.. Come on! ini dah tahun 2016 dah, 5 tahun dulu boleh la tag mentag orang kengkonon nak bagi kawan-kawan tau kita jual apa kan betul tak?

Kata kunci nya senang je! Ilmu.. Cari la ilmu bisnes online,  kena tahu cara yang betul memulakan perniagaan internet lagi-lagi dah ada facebook satu laman sosial yang senang nak menjual. Pergi dan keluar jangan malas-malas dekat luar sana ada macam-macam seminar pemasaran facebook. Kalau tak mampu daftar je Seminar Facebook Percuma banyak dianjurkan. 24 dan 25hb September ini ada satu Seminar Facebook Percuma dianjurkan oleh TRS Training & Consultancy Bengkel FB Ads #DemiSekepingRoti. Silibus yang diajar power-power  tak padan dengan seminar percuma. Mana nak kena tanggung kos penganjuran seminar lepas datang nak mengajar pula. Jangan lepaskan peluang bila dah ada pihak yang sanggup nak ajurkan Seminar Facebook Percuma.

Bengkel Facebook #demisekepingroti

Silibus Seminar Facebook Percuma.
.
~Rahsia kenali pelanggan anda
~Mindset usahawan Bisnes Online
~Teknik Copywriting Meleleh
~Teknik mudah kuasai produk
~Teknik gambar Fb Ads 3saat
~Rahsia settings Fb Ads TRS
~Teknik Closing Sales membelai
~Teknik Follow Up tingkatkan sale
~Strategi manage database101%

EARLY BIRD PROMO : BENGKEL FACEBOOK BERNILAI RM1500 SECARA PERCUMA AKAN DIBERI KEUTAMAAN KEPADA YANG CEPAT BERTINDAK SAHAJA.

Daftar disini >> BENGKEL FACEBOOK : #DEMISEKEPINGROTI MEGA <<

Tak pasti sama ada ada kekosongan lagi ataupun tak. Dengar cerita haritu tarikh 24 dan 25hb dah penuh. Kena tunggu seminar bulan November pula dibuka. Kalau tak dapat daftar lagi tu maaf la ye. Siapa suruh lambat benda dah diwar-warkan di facebook TRS Training & Consultancy sebulan yang lepas lagi dah. Kalau tak nak terlepas seminar akan datang pergi cepat-cepat like page tu dulu.

Selepas hadir seminar take action! buat. buat. buat sampai jadi.

Insyallah usaha tawakal dan doa semoga seminar facebook percuma ini nanti dapat memberi manfaat kepada yang sertai. amiiin..


BENGKEL Fesbuk DOREME SIRI 5 KINI DIBUKA
( BONUS PERCUMA bernilai RM2250 menanti anda )

(7)

1,433 total views, 3 views today

Blogger Pecah Peluh Diacara Permainan Tradisional Lengit Guligeng
Upin & Ipin Jeng, Jeng, Jeng!" Muzik Video Animasi Manusia

6 Comments on "Seminar Facebook Percuma"

  1. wow terbaiklah abam halim
    nanti kita potong dia.. kekekeke

    rugilah x join fb ads..
    nurmisnan recently posted…Doa ArafahMy Profile

  2. hebat hebat ..datang baca jek dulu ..

  3. Nak join jugak tapi sayang betul clash dengan family events. Apa pun, family is always first. Maybe next time boleh join.
    Fadzi Razak recently posted…Nak Tau Apa Yang Best Di Sekinchan? Baca Ni.My Profile

  4. Nak join jugak Seminar Facebook Percuma ni tapi sayang betul clash dengan family events. Apa pun, family is always first. Maybe next time boleh join.
    Fadzi Razak recently posted…Nak Tau Apa Yang Best Di Sekinchan? Baca Ni.My Profile

  5. Bestnya dah daftar… rugi kalau tak join ni.. dah la seminar percuma pulak tu..
    Akma Omar recently posted…Seminar Facebook Percuma MegaMy Profile

  6. Rugi betul tak dapat join…nak buat mcm mana..tarikh tak menepati. Memang berbaloi dapat belajar ilmu macam ni

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!