Sekali Lagi Iftar Bersama Blogger 2014 Meriah!…..

Selepas kejayaan Majlis Iftar Bersama Blogger 2014 anjuran eWana fm, Hai Blogger! bersama Pak John Steamboat BBQ. Sekali lagi 19 Julai aku turut hadir memberi sokongan untuk Iftar Bersama Blogger anjuran Denaihati Network. Tahniah! buat rakan network, Denaihati atas kejayaan dapat bersama-sama berkumpul. Dengan tema Arabian Night, semua blogger datang dengan gaya ala-ala pak arab dah! sekali dengan aku berjubah. Pertama kali pakai jubah, agak kekok sikit. 😀

Eyriqazz, Khir Khalid, Eizil, Nadia Johari
Eyriqazz, Khir Khalid, Eizil, Nadia Johari

Jika dilihat tahun 2014  2 kumpulan blogger meraikan rakan-rakan blogger di bulan Ramadhan kali ini dengan mengadakan majlis dan program Iftar. Apa-apa pun sekali lagi tahniah dan terima kasih kerana sudi menganjur Iftar Bersama Blogger dengan kerjasama baik Al-Ansar Health turut menjayakan program ini.

Saya Halim Brothers selaku Pengasas Hai Blogger! ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua blogger-blogger Malaysia dan blogger-blogger seluruh Nusantara. Sambut la salam Aidilfitri ini berserta salam perkenalan. Sama-sama kita bergerak maju dalam industri Blogging (Media Social Network).

 

(1281)

10,792 total views, 1 views today

Perhimpunan Aman Selamatkan Anak-Anak Gaza 2014
Terima Kasih Semua nya, Sebuah Penghargaan Buat Anda.

15 Replies to “Sekali Lagi Iftar Bersama Blogger 2014 Meriah!…..”

  1. Hmm ramai ehh 300 blogger berkumpul di #IBB2014 ni .. seronok nampaknya korang. Ohh tahniah sbb berjaya dengan iftar bersama blogger ewana.fm tu, nampak juga kemeriahannya, ramai gak yang hadir.

    Tahniah semua.

    Memerhati je dari sudut hujung negeri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge