Sebab Sebab Kena Datang Korean Fair

korean-hartamas-shopping-centre

Bagi sesiapa yang belum pernah sampai ke Hartamas, ini la masa untuk pergi ke Hartamas Shopping Centre, pusat membeli-belah kejiranan daripada Hartamas dan Mont Kiara. Mungkin sebelum ini tak ada alasan kukuh untuk korang pergi sana, tapi 27 September – 01 Oktober ada Korean Fair kalau korang berminat nak tengok budaya, fesyen, makanan, gaya hidup dan macam-macam lagi pasal orang Korea memang dah jadi hukum jatuh wajib untuk korang datang beramai-ramai ke Hartamas Shopping Center.

samyang-competition-korean-fair

Aku rasa orang kita mesti dah tahu pasal Samyang kan? mesti dah ramai yang pernah rasa Samyang, kepedasan tu jangan cakap la, lepas tu ada pula main cabar-cabar siapa makan paling cepat. Kalau korang memang terror makan Samyang ini apakata korang join Pertandingan Makan Samyang. Hadiah pun boleh tahan untuk pemenang first, second, thirt prize.

Pernah tengok Kimchi bila tengok rancangan-rancangan Korea dekat TV? Nak tengok real depan mata demo cara buat kimchi. Yang ini pun menarik juga untuk datang ke Korean Fair ni, lepas tengok demo boleh la try buat sendiri pula dekat rumah.

experience-korea-hartamas

Ada satu lagi benda menyedihkan menjadi penyebab wajib korang datang ke Korean Fair, adalah apabila sebenarnya korang mengidam nak pergi ke negara Korea nun dijauh disana sebab korang minat gila-gila nak tengok budaya, gaya hidup, fesyen, makanan dan permainan tradisional Korea. Apakata korang simpan je niat korang nak ke Korea tu sebab semua benda yang korang minat gila nak tengok tu akan dibawa terus ada di Korean Fair yang dibuat di Hartamas Shopping Centre. Tak payah dah nak fly sampai ke Korea, ambil kunci kereta korang dah start enjin pecut laju ke Hartamas. hihihi. Berhati-hati di jalan raya ok! Jangan gelojoh sangat, tahu la korang peminat Korea di Malaysia no 1.

Korang semua dialu-alukan untuk menyertai semua aktiviti dan menikmati pengalaman yang Hartamas Shopping Centre sudah rancang untuk mempersembakan sebuah pameran Korea yang menarik.

(3)

1,717 total views, 1 views today

Melawat Ladang Teh Halia Bentong
Budaya Hantar Anak Ke Sekolah Tahfiz

1 Comment on "Sebab Sebab Kena Datang Korean Fair"

  1. Alamak. Minat ke korea lagi tinggi ni sebab jalan-jalan jauh-jauh hehe
    Ira recently posted…Tips Ahli Shaklee Hanya Untuk Makan Sendiri Supaya Sentiasa UntungMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!