Projek Pencarian Nasi Lemak Sedap dan Lazat di Kuala Lumpur dan Selangor

Nasi Lemak Famous Bangsar

Halim Brothers Dot Com dengan kerjasama Myselera untuk mencari Top 20 nasi lemak sedap dan lazat yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Projek  Top 20 nasi lemak sedap ini adalah pencarian kami untuk diketengahkan kepada orang ramai supaya memudahkan mendapatkan nasi lemak yang sedap dan lazat dengan hanya mengetik di hujung jari masing-masing.

Jika anda pemilik Restoran, Cafe, Kopitiam, Kedai atau Warung muslim dan halal yang ada menjual Nasi Lemak yang Sedap dan Lazat untuk kami datang membuat food review/ulasan makanan berlokasi di Kuala Lumpur, Sentul, Selayang, Shah Alam, Kelana Jaya terhadap nasi lemak anda dipaparkan di blog halimbrothers.com dan myselera.com boleh hubungi saya pada bila-bila masa di atas talian facebook dan whatsapp : 01118546597

Myselera adalah sebuah blog yang mencari  Destinasi Makanan Halal., jika anda mahu Nasi Lemak anda dipaparkan di dalam blog myselera.com dan halimbrothers.com hubungi saya segera, projek ini akan bermula pada hari isnin ke esok kan hari nya.

Projek top 20 nasi lemak lazat dan sedap ini adalah Percuma, anda cuma menyediakan Nasi Lemak kepada kami. Tak rugi  berkongsi makanan bersama kami sebagai satu medium pemasaran kepada produk anda sendiri.

(196)

7,280 total views, 1 views today

Live Band Acoustic di Pak John Steamboat & BBQ
Dinner Bersama Rayyan Haries Si Traveler Comel di CORONA DEL MAR

8 Replies to “Projek Pencarian Nasi Lemak Sedap dan Lazat di Kuala Lumpur dan Selangor”

  1. My mum memg jual nasi lemak since I masih kecil.. tpi jual di pandamaran depan kilang APM.. boleh ke klw buat review kt sana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge