Tak Sangka Ini Yang Jadi Gambar Kahwin Aku

Tak sangka beb, aku betul-betul tak sangka, ini yang jadi dekat gambar kahwin aku. Satu-satu hari bahagia aku. Ini hasil yang aku dapat untuk kenang-kenangan akan datang? Geram!! memang betul-betul geram. Geram pasai tengok gambar kahwin aku superb sangat, cantik weh, rasa nampak macam hensem je aku dalam gambar tu, bini aku tak usah cakap la 3 kali ganda nampak cantik. (puji sikit) hehehe.

Aku lagi geram kalau tak share dengan kau orang semua.

Nak share sikit dengan korang semua, hasil kerja photographer kahwin aku hari tu, mana tahu korang tengah mencari photographer kahwin Kuala Lumpur.  Kita orang pilih dari KL datang shoot gambar majlis sebelah pihak perempuan di Perak. Aku nak cari photographer belah-belah sana aku pun tak kenal, bukan tak ada kawan-kawan photographer belah KL ni, ada je tapi nak pergi ke sana tu makan kos tambahan pengangkutan la, penginapan la apa semua tu.

Akhirnya aku decide untuk ambil Todak Merah Photography jadi photogpraher masa kawin, senang nak deal dengan dia ni. Gambar pun memang superb puas hati dan korang pun mesti happy harga dia memang boleh dikatakan murah. Aku dah rekemen kan seorang member dia terus lock tak pikir panjang kena dengan bajet dia dan gambar pun cantik-cantik, why  not kan? Kalau tak silap bulan September ni dia kahwin dekat Melaka. Nak tau tak? Photogrpaher ni tak caj pun kos nak pergi sana. Diserap dalam pakej dah.

Aku suka gambar bawah ni, masa time menunggu tok kadi. Tok kadi lewat, berpeluh-peluh aku dibuatnya.

Muka tengah cuak dengan tok kadi

Pengantin perempuan lagi la tak terkata dah

Turn siapa pula lepas ni pegang bunga ni?

aku terima nikahnya

Pakai barang kemas pada tangan isteri

Pelamin angan ku

Ingat senang ke jadi pengantin? Penat woi, lagi-lagi part outdoor, aku rasa cepat-cepat la habis aku dah rimas ni. hahaha. Tapi photographer kita orang rileks je siap cakap, “nak gambar cantik tak?, tahan sikit”.

shoot outdoor dekat Marina Island

basikal pun jadi la props

Pakej photography perkahwinan murah

Ini pakej photography perkhawinan daripada Todak Merah Photography.

Ada tiga pakej pilihan, pilih la yang mana satu mengikut kemampuan masing-masing. hehe

Serendah RM1299 pakej photographer bajet, kau orang dapat gambar nikah, sanding dan outdoor. Lepas tu dapat 1 custom album, dvd dan frame gambar. Cuma pakej ini seorang photographer jela. Kalau nak 2 orang photographer cover korang ambil package smart tu, kira murah juga tu tak sampai RM2000 untuk 3 event.

Kalau rasa bajet ciput ni ah ada satu lagi bajet pakej photographer kahwin murah RM499 je.

photographer kahwin murah

 

Photographer murah dan cantik apa lagi kau orang nak? Tempah jela sekarang.

Nombor telefon : 019-2709656 / 019-2779656
Facebook page : Todak Merah Photography

(604)

1,481 total views, 1 views today

Sabun Mandi Kanak-Kanak Dan Bayi Sepatutnya Bebas SLES dan PARABEN
Beli Iphone di Instagram Kena Makesure Benda Ni.

2 Comments on "Tak Sangka Ini Yang Jadi Gambar Kahwin Aku"

  1. cantik gambar Halim dan isteri

  2. Selamat pengantin baru… semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat 🙂
    Xplorasi Destinasi recently posted…Percutian 3 Hari 2 Malam di Pulau Langkawi beserta dengan itinerary pada 2018My Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!