Pharmaton Multivitamin Ekstrak Ginseng

Pharmaton Capsules

Pharmaton® pendahulu dalam pasaran multivitamin di Malaysia merupakan jenama yang menyediakan lebih daripada vitamin dan mineral biasa kepada anda.

Pharmaton® memberikan tenaga untuk seseorang yang menjalani gaya hidup yang padat dan pantas bergerak untuk memastikan mereka sentiasa bersedia menghadapi cabaran. Ia memperbaiki fungsi-fungsi dalam tubuh badan dan membantu mengurangkan keletihan. Formulasi dari Switzerland Pharmaton® yang diperkaya dengan Ekstrak Ginseng G115® yang distandardkan serta kombinasi vitamin & mineral memberikan nutrien bagi membolehkan individu mendapat faedah ekstra selain faedah kesihatan optimum.

Pada acara baru-baru ini, para media diperkenalkan kepada dua Personaliti Pharmaton baharu, Fara Fauzana dan Cef Sherson Lian.

Pharmaton

Sejajar dengan rekod keberkesanan sejak lebih 50 tahun, Pharmaton® merupakan jenama multivitamin orang dewasa No.1 di Malaysia. Menggunakan formulasi dari Switzerland, suplemen semua dalam satu (all-in-one) berbentuk Kapsul/Kapletnya mengandungi vitamin, mineral yang diperlukan serta Ekstrak Ginseng G115® yang distandardkan.

Kualiti dan keselamatan Ekstrak Ginseng G115® yang distandardkan itu telah diuji dan dibuktikan secara intensif dengan lebih 100 penyelidikan. Menerusi penstandardan ketat, Pharmaton® memastikan setiap kapsul/kaplet mengandungi kuantiti bahan yang tepat dan seimbang. Dengan kombinasi unik Ekstrak Ginseng G115® dan multivitamin berkhasiat serta mineral, Pharmaton® terbukti secara klinikal untuk memperbaiki tahap tenaga dan mengurangkan keletihan. Hanya sebiji setiap hari.

Kapsul Pharmaton® boleh didapati dalam botol kaca dengan amaun 30s dan 100s. Kaplet juga ditawarkan dalam pek jenis blister ringan dan mudah bawa sebanyak 10s, dipek di dalam kotak 30s dan 60s; kesemuanya boleh diperoleh di semua farmasi utama di seluruh negara.

(71)

2,056 total views, 1 views today

Koleksi Baru Alfio Raldo Sempena Hari Raya
Bijak Wang Dr Niki Shuhada Shukor

Be the first to comment on "Pharmaton Multivitamin Ekstrak Ginseng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!