Pemenang Give Away Halim Brothers Dot Com

UPDATE 15/8/13

Assalammualaikum,

Tamat sudah Pelancaran dan Give Away  Halim Brothers Dot Com yang saya anjurkan selama 24 hari bermula 7/7 sehingga 31/7  pada ramadhan bulan mulia ini 🙂

Saya ucapkan ribuan terima kasih yang sudi menyertai  Give Away ini dan menyokong saya, kini tiba masa nya saya umum kan pemenang…….. ( bunyi drum )

Dalam banyak-banyak penyertaan 4 ini memang pandai membodek dan selongkar hal tentang diri saya. ( hihi ) korang tak percaya baca sahaja entry mereka.. ( huhu )

Umikasum | Lienliedot | Cahaya Pertama | Cik Amal

 Tapi seorang sahaja bakal menjadi Pemenang, tapi sebelum itu jom kita saya nak bagi hadiah untuk saguhati dulu.

Seperti yang dijanjikan 20 peserta terawal menerima hadiah saguhati RM5 seorang, walau bagaimana pun sebahagian peserta yang komen dan sertai saya tolak kerana tiada link ke blog post dan link ” Not found ” ( macam mana saya nak baca review blog anda kan )

Pemenang Saguhati :

1) Cik Miela (PAID)

2) Hana (PAID)

3) Lien (PAID)

4) Izzah (PAID)

5) Maisarah Aisya (PAID)

6) Leods 

7) Amirah Safee (PAID)

8) Cahaya Pertama (PAID)

9) Eiyna Tyna (PAID)

10) Tampawan (PAID)

11) Zeera

12) Aisha Fauzi (PAID)

13) Nana AMeer (PAID)

14) Mojat (PAID)

15) Cik Echa

16) Afiqah (PAID)

17) Diayana Ariana

18) Cik Amal (PAID)

 Ok cuma ada 18 hadiah saguhati ini bermakna penyertaan cuma ada 18 sahaja, tak mengapa la terima kasih atas sokongan anda sekarang dan pada masa akan-akan datang ye 😀 . Hadiah Saguhati kita dah umum kan sekarang nak umum kan referal link yang telah menyumbang trafik ke blog Halim Brothers Dot Com.

 

Pemenang Tempat Kedua Referral Link jatuh kepada :

http://cadburyhana94.blogspot.com/ (In Progress)

 

Siapakah yang akan menjuarai Give Away ini daripada ke empat-empat blogger di atas? jeng jeng..

Pemenang Tempat Pertama dengan bangga nya saya umum kan menjadi Milik :

 

JUARA :

http://umikasum.blogspot.com/2013/07/pelancaran-blog-giveaway-halim-brothers.html (PENDING)

 

Kenapa saya pilih Umi Kasum? Sudah tentu korang tahu kalau dah baca entry Umi Kasum memang Awesome !  Kreatif dan Menarik Perhatian Saya ! . So, apa hadiah yang Umi Kasum pilih? Umi Kasum pilih :

Baju Muslimah
Baju Muslimah Berharga RM49

Umi Kasum dan CadburyHana boleh tebus hadiah di Zahrah Mall mana-mana barang berharga RM50 ke bawah. Buat pesanan anda Sekarang (1/8 2013) jika nak barang sampai sebelum raya. Saya akan semak pesanan anda 🙂

Semua pemenang boleh PM saya di Facebook atau Page Facebook saya untuk tuntut hadiah

Terima kasih kepada Penaja Give Away sumijelly.com . Penaja layak menjadi Premium Member di blog Halim Brothers Dot Com selama SETAHUN..

(479)

7,382 total views, 1 views today

Isu Panas dan Kebangangaan
Cara Semak Arah Kiblat 16 Julai 2013 (Hari Ini)

11 Replies to “Pemenang Give Away Halim Brothers Dot Com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge