Pemandu Bas yang Panas Baran

gokl free bus

Serabut pulak tengok┬ádriver bas GOKL. Panas baran! Tekan loceng sikit marah. Bustop memang jauh lagi. Tapi org tu tekan je dulu… Bas rapid KL dan metrobus pun faham. Boleh pulak dia mogok keluar daripada bas, tinggalkan penumpang macam tu ja.┬áPerangai pelik-pelik pulak driver GOKL ni aku tengok… Ramai yang panas baran.

Tahu lah! perkhidmatan naik bas ini percuma. Tapi tak perlu buat macam
“Kau dah lah naik bas Percuma”

Korang paham kan…. Ni serupa hati banyak kotor. Kena sental dengan clorox bagi putih pon belum tentu.

Tadi pulak kena waktu puncak orang tengah berpusu-pusu balik daripada kerja. Memang jem, aku pun stress duduk lama-lama dalam bas. Nak naik bas percuma sangat kan. Dari Kg Baru – Bukit Bintang – Medan Mara.

Penyediaan bas Percuma ini bagus. Tapi! Pemandu bas tu kasi latih la untuk bersabar dalam apa jua keadaan. Next time aku tak kasi chance dah. Pemandu bas GOKL yang buat hal aku terus record kasi viral dalam facebook.

2,151 total views, 1 views today

Mini UTC Sentul Tiada SSM!
Cara Bayar Unifi Online

6 Replies to “Pemandu Bas yang Panas Baran”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge