Pemandu Bas yang Panas Baran

gokl free bus

Serabut pulak tengok┬ádriver bas GOKL. Panas baran! Tekan loceng sikit marah. Bustop memang jauh lagi. Tapi org tu tekan je dulu… Bas rapid KL dan metrobus pun faham. Boleh pulak dia mogok keluar daripada bas, tinggalkan penumpang macam tu ja.┬áPerangai pelik-pelik pulak driver GOKL ni aku tengok… Ramai yang panas baran.

Tahu lah! perkhidmatan naik bas ini percuma. Tapi tak perlu buat macam
“Kau dah lah naik bas Percuma”

Korang paham kan…. Ni serupa hati banyak kotor. Kena sental dengan clorox bagi putih pon belum tentu.

Tadi pulak kena waktu puncak orang tengah berpusu-pusu balik daripada kerja. Memang jem, aku pun stress duduk lama-lama dalam bas. Nak naik bas percuma sangat kan. Dari Kg Baru – Bukit Bintang – Medan Mara.

Penyediaan bas Percuma ini bagus. Tapi! Pemandu bas tu kasi latih la untuk bersabar dalam apa jua keadaan. Next time aku tak kasi chance dah. Pemandu bas GOKL yang buat hal aku terus record kasi viral dalam facebook.

(11)

2,414 total views, 3 views today

Mini UTC Sentul Tiada SSM!
Cara Bayar Unifi Online

7 Comments on "Pemandu Bas yang Panas Baran"

  1. Kalau ada lesen bas memang bawak jer tinggalkan pemandu tuer.
    Muhamad Hirman recently posted…Tempahan Produk Shaklee Dari Pelanggan Di KuantanMy Profile

  2. Tapi paling sakit hati bila kena kes macam ni adalah bila kita report atau complaint kat customer service, dia pulak melenting.
    Alongxp recently posted…Cara menyamar di internetMy Profile

  3. Sebab itu la saya tak suka naik bas…

  4. Pak yob tak marah marah bila org tekan loceng …tp yob marah bila yob kena kencing

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!