Panduan Mudah Surat Perjanjian

surat janji

  “Selalu ditipu akibat tiada Surat Perjanjian? Tak tahu buat? Tak perlu susah-susah sekarang. Semuanya lengkap dalam Ebook Rahsia Surat Perjanjian. Tak perlu fikir nak buat ayat. Semuanya telah siap sedia dalam Microsoft Word. Edit sahaja maklumat berkaitan. Dapatkan sekarang sebelum anda ditipu lagi! [Klik Sini]

  “Upah buat satu Surat Perjanjian bernilai RM150. Dengan Ebook Rahsia Surat Perjanjian, Anda mendapat 17 jenis surat perjanjian dan 2 bonus surat rasmi penting dengan hanya RM127 sahaja! Sekali beli, boleh guna sehingga tiada undang-undang. Dapatkan disini [Surat Perjanjian]

  “Nak Sewa rumah atau nak sewakan rumah kepada orang tapi tiada surat perjanjian? Bahaya tu.. Silap-silap boleh kena halau keluar atau tuan rumah sendiri alami kerugian akibat tiada Surat Perjanjian.. Dengan Ebook Rahsia Surat Perjanjian, semuanya lengkap dengan panduan langkah demi langkah menjadikan Surat Perjanjian anda sah diperakui. 

  “Dah pinjam duit tapi tak reti-reti nak bayar balik. Jika tiada surat perjanjian, sampai bila-bila pun anda tak akan dapat duit tu balik. Dengan adanya surat perjanjian, si peminjam yang liat nak bayar atau larikan diri tidak akan terlepas dari tindakan undang-undang. Sakit hati bukan bila kita tak dapat tuntut apa-apa akibat kecuaian membuat surat perjanjian. Dapatkan Ebook Rahsia Surat Perjanjian bagi melindungi hak anda !!

  “Nak upah peguam mahal dan kadang-kadang lambat sebab peguam sentiasa sibuk dan malas nak layan satu surat perjanjian. Nak tulis sendiri pulak tak faham format dan ayat surat perjanjian. Search kat google, ada dalam bahasa Inggeris dan bahasa Indonesia saja. Jangan bimbang kerana dengan Ebook Rahsia Surat Perjanjian, ia akan menyelamatkan anda dari kerugian besar. Semuanya dalam Bahasa Melayu. Mudah difahami dan Mudah diedit semula dalam Microsoft Word. 17 jenis surat perjanjian siap sedia untuk digunakan. Selamatkan hak anda. Dapatkan sekarang !

  “Surat Perjanjian sewa rumah, sewa kedai, sewa kereta, sambung bayar kenderaan, pinjaman kewangan, pinjaman barang, duit kutu, kontrak kerja, surat kebenaran, cagarkan barangan, dan sebagainya semuanya lengkap dalam Ebook Rahsia Surat Perjanjian. Buat apa nak pening kepala nak upah peguam, search google berjam-jam, terjemah semula dari bahasa inggeris/indonesia ke dalam bahasa Melayu. Semuanya siap sedia !!

  “Tahu tak, anda boleh buat service menyediakan surat perjanjian dimana caj service satu surat perjanjian ialah RM150? Dengan Ebook Rahsia Surat Perjanjian, anda sudah boleh menjana pendapatan dengan memberi perkhidmatan menyediakan pelbagai jenis surat perjanjian dimana jua pelanggan anda berada. Dapatkan ebook panduan surat perjanjian ini dan Jana pendapatan mudah SEKARANG!!

 

(360)

9,456 total views, 1 views today

Monopod Untuk Selfie

1 Comment on "Panduan Mudah Surat Perjanjian"

  1. terima kasih atas perkongsian..
    Melastik Bintang recently posted…LG Fiesta – World Of 3DMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!