Pakaian Untuk Dipakai Gala Dinner

 

ephyra gala dinner

Saya ada dapat jemputan daripada PR Bigdale menjemput saya ke Epyhra Gala Dinner pada hari esok di PWTC. Gala dinner sebegini mesti ada tema pakaian nya. Alamak! apa pakaian yang sesuai untuk pakai masa Gala Dinner nanti. Saya dah lah tak banyak baju sangat. Pakai baju yang berulang-ulang je.

pakaian gala dinner  lelaki

Maka bermula pencarian google apa pakaian yang sesuai dipakai gala dinner. Wow! memang hebat-hebat smart. Banyak yang saya jumpa berpakaian blazer hitam. Tema pakaian Ephyra Gala Dinner adalah Elegance in Turquoise, Merah atau Hitam. Warna Turquoise memang susah nak jumpa, merah pun kadang-kadang je lelaki pakai. Yang selalu pakai pun warna hitam je lah.

Tengok pada gambar di atas. Pakai blazer, kemeja putih dalam dengan tie dan seluar slack. Ohh.. Cam gitu rupanya. Nampak gayanya nak ikut 100% tak dapat lah. Blazer saya ada, seluar slack saya ada. Kemeja putih je yang tak ada, maybe boleh padankan dengan t-shirt berkolar Body Glove warna merah saya tu nanti. Perempuan lain la, macam-macam fashion ada direka untuk kaum perempuan pakai kan. Macam lelaki ni limited sikit nak pakai apa.

Kita tengok lah ya sesuai ke tak? Pakai Blazer + dalam T-shirt Berkolar Merah + Seluar Slack dan kasut hitam nanti. Hitam dan merah tu dah ikut tema da tuu.. Tapi kalau jumpa warna turquoise pun macam cara juga.

Invitation ini dapat 3 orang. Satu saya dan 2 lagi saya boleh invite blogger lain.┬áNak tahu siapa blogger tuu? katanya perempuan? tunggu…

 

9,764 total views, 3 views today

Incoming search terms:

  • pakaian lelaki untuk dinner tema glamour
  • baju glamour untuk dinner bagi lelaki
  • baju tema hitam putih untuk dinner untuk lelaki
  • cara berpakaian tema elegent
  • dinner bertemakan baju kot
  • pakaian dinner tema formal untuk lelaki
  • pakaian glamour night lelaki
  • tema dinner glamour merah hitam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge