cloud skill, omg YES VAPE

OMGFEST Y.E.S VAPE 36 Jam Bakal Gegar Industri Vape Yang Suram

Di awal kemunculan vape dulu serius meriah betul. Macam-macam jenis MOD dan flavour keluar. Macam biasa la ada pihak-pihak yang tak senang hati sampai kerajaan kena masuk campur dan halang aktiviti vape. Selepas tu aktiviti vape terus suram. Vapefest 2015 Shah…

1,390 total views, no views today


No Image

Aku, Mewangi dan Duta Produk

Aku tak pernah serajin nak pakai pencuci muka setiap hari, sehari dua kali pula tu. Satu-satu produk review yang aku guna sampai habis. Nak tahu apa nama produk? Pernah dengar Mewangi Satu Dunia tak? Selalu…

1,532 total views, no views today


No Image

Pakat Mai Kedah Tonton Teater

Masa aku tulis entry ini tinggal lagi 2 hari je lagi untuk aku ajak hampa ramai-ramai pakat p Kedah? Ada apa Kedah? Apa benda best dekat Kedah? Apa yang menarik dekat Kedah sampai aku nak ajak pakat…

629 total views, no views today


No Image

Semua Orang Boleh Memiliki Iphone 7 Dengan Harga Murah

Korang setuju tak bila aku cakap teknologi zaman sekarang bergerak dengan pantas. Lagi-lagi pembuatan telefon pintar. Tak sah kalau setiap seorang tak ada sebiji telefon pintar malahan lebih 2-3 biji seorang. Fuh! Dasyat. Mana tak…

1,133 total views, no views today



ayam-penyet-ria-wangsa-maju-sedap

Ayam Penyet Ria, Wangsa Maju Sedap

Hai korang! Cuba korang tanya apa favourite food aku? Yeah! Ayam Penyet is my top list favourite food. Pergi mana-mana pun aku akan cari Ayam Penyet untuk lunch atau dinner. Cuba bayangkan sepinggan ayam penyet ada seketul ayam goreng penyet digoreng rapuh,…

1,306 total views, no views today


Pin It on Pinterest