No Image

Senarai 3 Produk Hilangkan Parut

Korang tengah cari produk terbaik untuk hilangkan parut? Tak kisahlah parut jerawat ke, chickenpox ke, accident ke? Memang susah nak cari sebab takut tak berkesan. Sia-sia je kan bayar mahal-mahal tapi tak nampak perubahan. So…

1,864 total views, 3 views today




No Image

Bermalam di Petaling Street

Setiap kali dapat travel trip yang jauh, benda yang aku paling risau adalah bila kena bertolak awal. Awal! Pagi-pagi buta bertolak. Hahaha. Pasal nak packing barang kompom last-last minit baru buat. Itu biasa! hehe. Biasanya aku…

1,334 total views, no views today


No Image

Syoknya Bercuti Ke Langkawi

Where we go? Ke mana lagi kalau bukan ke pulau yang terbesar di Malaysia iaitu Pulau Langkawi. Yeay! Dikenali juga sebagai Pulau Lagenda kerana sarat dengan sejarahnya dan sangat kaya dengan alam semulajadi yang masih…

4,032 total views, 1 views today



Pin It on Pinterest