baitul-jannah-review

Laman Cari Jodoh Patuh Syariah Untuk Si Bujang

Kepada yang sedang mencari jodoh aku rekemen kan sangat boleh la daftar laman cari jodoh Baitul Jannah ni. Dalam banyak-banyak laman cari jodoh Baituljannah yang sangat mudah aku faham, daripada mula daftar sehingga mencari calon. Aku…

1,834 total views, 1 views today




No Image

Naik Bas Dari KL Ke Johor

Dah lama tak balik kampung naik bas, syok wor balik kampung naik bas ekspress. Sampai dekat kampung naik bas jenis lama nak uzur kena buka tingkap bagi rasa angin. Kampung aku dekat Tampin, jadi masa tu bas…

1,191 total views, 1 views today


puan-ayu-azmera

Single Wangikanlah Hatimu Noraniza Idris

Kali ni, aku nak berkongsi tentang satu produk yang viral di laman sosial sejak kebelakangan ni. Sebenarnya, produk Mewangi Satu Dunia dan pengasasnya Puan Ayu Azmera, tak perlu aku perkenalkan lagi sebab aku yakin dan pasti ramai…

1,049 total views, no views today


No Image

Sesuai Ke Lelaki Bujang Beli Rumah Kondo

Gais! just a short entry blog, Aku nak minta pendapat ni. Sesuai tak lelaki bujang menetap dan beli sebuah kondo? Aku bukan apa, tiba-tiba rasa suka kalau dapat duduk kondo. Tau kan, biasanya kondo dah…

994 total views, no views today


Pin It on Pinterest