OMG Fest Kembali Menyengat Part 2

OMG Fest 2014

OMG Fest! Kembali menyengat sempena Aidil Adha akan datang. Apa benda nya OMG Fest ini? OMG Fest singkatan kepada “Oh Must Go Festival” yang akan berlangsung pada hari Ahad 28 September diadakan di Dewan Raja Muda Musa, Kompleks Belia & Kebudayaan Selangor, Seksyen 7 Shah bermula pada pukul 10pagi hingga 9malam.

Melalui sidang media yang dibuat tempoh hari, OMG Fest telah memasuki part kedua yang turut akan menghimpunkan lebih 200 peniaga-peniaga atas talian dengan produk-produk serta trend terkini dari aksesori, tas tangan, fesyen muslimah, kasut, kosmetik hingga ke produk makanan dengan harga runtuh sehinggaa 90%.

Seramai 20 orang artis akan dihimpukan untuk satu hari jualan besar-besaran. seperti Afdlin Shauki, Mawar Rashid, Bienda, Catriona Ross, Aida Rahim, Ako Mustafa, Nadia Mustafa dan ramai lagi artis turut memeriahkan acara OMGFest kali ini.

Turut hadir pada sidang media ini, Raja Ema juga turut sertai dengan menjual pakaian baju tidur. Insyallah jika tiada aral melintang aku akan kesana untuk membantu mana-mana syarikat IKS yang memerlukan produk mereka dihebahkan kepada orang ramai.

(294)

7,231 total views, 1 views today

Apa Yang Menarik di Youth Bazaar Fiesta
Perhimpunan Aman Selamatkan Anak-Anak Gaza 2014

Be the first to comment on "OMG Fest Kembali Menyengat Part 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!