MM Juice Untuk Awak Yang Selalu Lupa Makan

mama-muda-juice

Mamamuda Juice ini aku bagi dekat Neyra je minum. Karang kalau aku yang minum jadi lain pulak. MM Juice orang perempuan sesuai yang minum. Hari pertama dia minum dapat tindak balas bangun pagi badan berpeluh-peluh. Padahal dia ni jenis yang susah nak berpeluh. Weh! mana tak nya berpeluh, ingredient dalam mamamuda juice ini power! Ada asam keping, asam keping herba alternatif yang amat berkesan untuk mengawal kegemukkan dan kolestrol. Yang berpeluh tu kesan fat burn la tu. Kalau dia boleh konsisten minum 10ml 2 kali sehari confirm banyak kilo boleh hilang ni. hehehe

Selain ingredient dalam mamamuda juice ada asam keping terdapat lagi 12 jenis herba terpilih semuanya.

1. Delima
2. Kurma
3. Halia
4. Kunyit
5. Kolegen
6. Garcinia Cambogia
7. Lobata
8. Mirifica
9. Mascotek
10. Akar Serapat
11. Kacip Fatimah
12. Manjakani

mm-juice

aum.. aum.. Ini herba-herba banyak mengancam ohh.. Barangsiapa wanita yang mengamalkan Mama Muda Juice bakal berisiko mendapat result yang mampat, sendat, tengang, ketat dan mantop. Untuk yang dah berkhawin harap bertabah la ye tetiba kalau suami puan tak lepas gengagaman dalam satu malam tu.. hehehe

Neyra ni belum kahwin lagi, so aku tak tahu apa result yang mampat sendat, tengang, ketat, mantop apa bagai tu.. hahaha. Nak tanya, soalan sensitif pulak.

Satu lagi sebab aku bagi Neyra ni minum Mama Muda Juice adalah tahap kesibukkan dia sampai lupa nak makan. Daripada pagi sampai petang bawak ke malam pun tak makan-makan. Tidur perut kosong.  Aku risau betul kalau seharian dia ni tak makan langsung. Sampai satu tahap aku nak ambik sudu terus suap makanan kalau ada depan mata dia.

Sebabkan aku tak boleh nak terus suap terus ke mulut dia, aku bagi dia sebotol MM Juice untuk dia minum 10ml sesudu pagi dan sesudu sebelum tidur. Dalam MM Juice ni ada kurma, buah-buahan yang tinggi kandungan gula dan mudah ditukarkan menjadi tenaga segera. Jadi, sangat baik untuk Neyra, kalau terlupa nak makan sekali pun ada sumber yang dapat membekalkan tenaga mencukupi sepanjang hari.

Sembang banyak pun tak guna, tembak pun tara kena, baca panjang-panjang lebar kalau tak tau dekat mana nak beli pun buat apa. Menyakitkan hati je! Lagi-lagi untuk akak akak dekat luar sana yang nak kasi mampat, sendat, tengang, ketat dan mantop. hehehe. Sabar ye akak-akak, kesian dekat abang abang nya, nanti bermadu pulak akak – akak.

harga-promosi-mama-muda-juice

Khas untuk akak-akak yang sedang baca blog saya ni untuk 10 pembaca terawal je tau guna promo code

Whatsapp : MMHalim ke 012-3547392 dapat harga promo 2 botol RM150 je. Kalau beli tanpa promo code MMHalim harga jadi lain mahal sikit la 1 BOTOL RM99 , 2 BOTOL RM198, Tapi kalau akak akak beli 2 botol dengan code promosi akak akak hanya perlu bayar RM150 je.

JIMAT RM48 AKAK OIII!!!

Ulangan sekali lagi, baca baik-baik untuk dapatkan harga diskaun gila-gila..

Whatsapp : MMHalim ke 012-3547392

PROMOSI KOD EXPIRED PADA 30 NOVEMBER 2016. Lambat grab melepas akak-akak nak dapat dengan harga promosi.

Info lanjut pasal produk boleh baca di laman web Mama Muda Juice. Ok?
Facebook : MM Juice

(0)

712 total views, 1 views today

Street Churros One Utama
Melawat Ladang Teh Halia Bentong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge