MIVAS – Event Vape International Malaysia

Petang  semalam aku dah wife pergi event vape. Ni bukan pertama kali aku pergi event vape. Sebelum ini vapefest, omgfest vape dan banyak lagi. Tahun ini ada satu event vape antarabangsa diadakan.

Malaysia International Variety Summit – MIVAS 2018. Event MIVAS ini pertama kali berlangsung selama dua hari iaitu pada 22 hingga 23 September 2018 di PWTC. Semalam dan hari ini last day! Dari pukul 12 tengah hari hingga 10 malam.

Nak masuk event ini free je dan kena register ticket dulu dekat Official MIVAS website. Tiket kena print tak pun boleh tunjuk salinan tiket yang dorang dah bagi dekat email lepasa register.

Recoil padu RM5 je!

Banyak gila offer-offer menarik set MOD, flavour vape, recoil dan banyak lagi.

Pasti kan korang yang datang MIVAS ni vape tegar, kalau bukan hisap vape kena hadap bau-bau wap vap yang macam-macam bau. Ada yang bau fruity, creamy, coffee sampai aku pun cakap eh ni bau popcorn, ni bau jagung, ni bau cola tapi memang meriah dekat dalam tu. Korang boleh test satu-satu flavour larat dengan tak larat je.

Setiap 2 jam akan ada lucky draw. Happy hour pukul 3.00pm – 4.00pm.

So tunggu apa lagi para vaper tegar luar di sana. Jom datang MIVAS hari ini last last day. Opening pukul 12.00 tengah hari sampai pukul 8.00 malam.

vapempire mivas

Jangan lupa untuk singgah dekat booth Main Sponsors Vapempire dan DJV.

Vapempire antara jenama vape terbesar di Malaysia mempunyai 50 cawangan seluruh Malaysia.

 

(81)

323 total views, 2 views today

Lunch Set BBQ Lamb KL Kemensah Dengan Wife
Sabun Mandi Kanak-Kanak Dan Bayi Sepatutnya Bebas SLES dan PARABEN

Be the first to comment on "MIVAS – Event Vape International Malaysia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!