Miami Grill Sentuhan Makanan Pitbull

Sunway Pyramid terkenal dengan Gelanggang Luncur Ais Sunway Pyramid (Sunway Pyramid Ice) yang merupakan gelanggang ais yang pertama di Malaysia. Selepas penat meluncur pasti anda akan mencari makanan untuk di isi perut yang lapar bukan?

Ah! Oleh itu saya nak mencadangkan satu restoran yang baru dibuka di Sunway Pyramid Mall ini. Walaupun baru sahaja dibuka restoran ini, tapi peliknya sudah ada ramai peminatnya. Apa membuatkan restoran ini sudah ada peminatnya? Jeng.jeng.jeng.

Dibawakan khas dari Miami, restoran fraincais pertama milik rapper antarabangsa Pitbull dibuka di Malaysia. Sempat saya merasa burger yang digril dan kepak ayam walaupun sudah sedikit lewat sampai semasa majlis pelancaran Miami Grill Malaysia bersama Media. Disebabkan saya tak berpuas hati! saya datang sekali lagi repeat makan di Miami Grill. Dengar kata antara killer menu disini adalah Philley Cheesesteaks. Tanpa membuang masa saya terus order menu yang digembar gembur sangat sedap itu! Minta maaf, terpaksa saya katakan..

.

.

.

.

.

Marvelous! Sangat awesome… sekali suapan aje, terus terasa diawang-awangan. (hehehe)

Philley Cheesesteaks

Mana tidak nya, daging diperap dan dipanggang dengan sempurna. 100% menggunakan daging lembu Australia yang merupakan daging mutu tertinggi. Bahan-bahan segar  seperti daging stik yang dicincang bersama-sama sayuran segar dan terdapat juga taburan cheddar cheese yang terdapat di dalam Philley Cheesesteatks membuat lebih asyik untuk dimakan.

Big Miami Burger

Sementara itu kawan saya order Big Miami Burger. Meleleh je air liur menengok burger yang agak besar bersama kepingan daging yang padat tetapi lembut. Next time datang makan di Miami Grill saya nak cuba Big Miami Burger.

Korang patut cuba lah.  Selamat menjamu selera!

Nota kaki : Menu-menu ini ada set-set. Macam yang kitaorang makan ini satu set sekali dengan Soft Drink & Onion Ring. Untuk set-set yang lain itu korang datang lah cepat-cepat mengikut alamat di bawah.

Untuk pengetahuan korang juga, Miami Grill Malaysia dikendalikan oleh syarikat bumiputera Hani Maju Sdn. Bhd.

Miami Grill Malaysia
Lot LG2.127, Blue Atrium, Sunway Pyramid.
Mon – Sun: 10:00 am – 10:00 pm
http://www.miamigrill.com.my
https://instagram.com/miamigrillmy
https://www.facebook.com/miamigrillmalaysia
info@miamigrill.com.my
03-56133363

(8)

2,709 total views, 1 views today

13 Kafe Moden “Mesti Kunjung” Yang Menjadi Kebanggaan Orang Shah Alam
KFC Zinger Rice Wrap

3 Comments on "Miami Grill Sentuhan Makanan Pitbull"

  1. Amboi halim makan, hahahaah terliur lak. Nanti ajak Islam try. hehehehe Nice video 🙂
    sayaiday recently posted…Resepi Mudah : Ayam Goreng Mentega Telur MasinMy Profile

  2. tak payah pegi US kalau nak makan Philly Cheesesteak
    nikkhazami recently posted…Persiapan Hari Raya Bersama Lazada MalaysiaMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!