Menu Eksklusif Pak John Steamboat PJ Christmas Promo

Pak John Steamboat & BBQ telah memperkenalkan menu baru eksklusif untuk hari christmas akan datang bermula 15 Disember 2014. 10 menu diperkenalkan secara eksklusif food testing kepada blogger-blogger yang hadir diadakan di dalam bilik VIP Pak John Steamboat & BBQ.

Steamboat PJ

Antara 10 menu berikut adalah :

1. Baked Potato with Mince Beef

Baked Potato

Kentang bakar yang dihidangkan bersama daging cincang dan cream

2. Garden Herb Potato Salad

Garden Herb Potato Salad

Salad kentang yang klasik dihidangkan bersama herba

3. New Zealand Rib Eye With Black Pepper Sauce

New Zealand Rib Eye With Black Pepper Sauce

Daging rusuk yang digoreng bersama sos lada hitam, cili benggala, bunga kobis dan cendawan

4. Christmas Island

Christmas Island

Pulut nasi yang dilimpahi dengan Seafood Sup Berkrim

5. Bountiful Hearty Rice

Bountiful Hearty Rice

Nasi goreng bersama pelbagai sayuran dan ayam

6. Grilled Slice Chicken With Creamy Spaghetti

Baca : Pak John Steamboat Halal Ke?

7. Ramen Vongole Ole

Ramen Vongole Ole

Ramen istimewa dan HALAL dimasak bersama lala, sejenis makanan laut

8. Seafood Bread Loaf

Seafood Bread Loaf

Kepingan Baguette dan makanan laut yang disaluti keju

9. Grill Sutchi Fillet

Grill Sutchi Fillet

Kepingan Baguette dan makanan laut yang disaluti keju

10. Black Tangerine Chicken

Black Tangerine Chicken

Kepak ayam goreng rangup disiram sedikit sos buah nenas

Hot Plate / BBQ

Bahan-bahan steamboat Hot Plate / BBQ juga terdapat bahan-bahan baru yang dicipta khas oleh Chef Melvin untuk pengemar-pengemar steamboat yang inginkan kelainan citarasa.

Coffee Beef, Tangerine Beef, Black Pepper Beef, Sweet Soya Beef, Coffee Chicken, Tangerine Chicken, Black Pepper Chicken, Ginger Chicken, Sweet Soya Chicken, Lemongrass Chicken and Spicy Fish Fillet.

Hot Pot Steamboat

Dish Steamboat

Hot Pot steamboat seperti biasa, ada daging, sayuran, makanan laut dan premium item. Cuma ada satu sup baru sempena hari christmas nanti  mesti cuba! Creamy Butter Broth. Nak tahu macam mana rasa sup ini? Kena la datang ke Pak John Steamboat sendiri dan minta sup Creamy Butter Broth ya!

Creamy Butter Broth

Menu ini termasuk sekali dalam makanan buffet yang boleh anda makan semuanya pada harga RM46++ hari biasa dan hujung minggu RM49++ menu ini eksklusif hanya pada bulan perayaan christmas sahaja. Dan harga kembali normal pada bulan Januari tahun hadapan.

Menu-menu eksklusif ini cuma terdapat di Pak John Steamboat & BBQ eCurve Mall, PJ. Best Steamboat in PJ.

———

Sebahagian gambar milik asyikmaiburogu & bacaan yang lebih santai sila ke blog Fana Chek Saat

(27)

7,648 total views, 1 views today

Jeruk Mangga Asamboi Homemade
Menu Baru Concorde Hotel Shah Alam 2015

12 Comments on "Menu Eksklusif Pak John Steamboat PJ Christmas Promo"

  1. Menu-menu baru yang sangat menyelerakan. .. tentu dpt menarik lebih ramai pengunjung. ..
    anuar recently posted…Contest SEO : Jom Aktifkan MykadMy Profile

  2. Semuanya nampak menyelerakan wooo..
    titan recently posted…IKR Gathering 2014.My Profile

  3. Fuhh meleleh air liur..tengok makanan yang sedap-sedap 🙂

  4. muka saya. . waaaaaaaaaaaaaa

  5. pak john ni dah standard hotel je… mesti kaw kaw masakan nya kan?

  6. Assalamualaikum. wahh terliur sheila tengok T____________T”

  7. pak john halal ke …? maaf tanya 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!