Menang I Phone 6 Gold 64gb #SBBYeos2015

sbbyeos 2015

Daripada Segamat sebelum subuh-subuh bergerak ke Putrajaya tergesa-gesa ke Sepetang Bersama Blogger 2014 anjuran denaihati buat tahun ke empat. Tidak sangka diri ini sungguh bertuah memenangi i phone 6 gold 64.

tresunt hunt

Walaupun sebelah paginya penat melakukan aktiviti tresunt hunt dan sebelah petang mendengar sesi perkongsian bersama panel-panel jemputan yang hebat tidak sia-sia. Sambil-sambil itu minum air Yeos untuk menghilangkan dahaga.

Kebetulan aku duduk bersama kawan blogger dengan baby baru lahir. Aku kata

” Kalau aku dapat yang ini taktau lah nak bawak balik camna, berat ni nak angkut naik ktm”.

Dari jauh aku nampak nampak nama Halim akibat tembusan cahaya daripada belakang. Sangkaan aku betul, hati rasa redha nak ambil hadiah. Tengok isi dalam memang betul ada Megi tapi terselit plastik hitam yang terdapat iphone  gold 64gb. huhuhu.

Syukur alhamdullilah rezeki yang tak disangka-sanga. Memang dah lama simpan niat nak iphone 6.

Menang iphone 6

Menang iphone 6 SBB

menang  i phone 6 gold 64gb

Nampak tak bertapa manisnya senyuman aku? hahahaha

Cabutan Encik Ahmad Yani wakil dari Karangkraf banyak ongggg! woooo…

Terima kasih Denaihati, para-para penaja Yeos Malaysia, The Sumbs, Equrban, Bakarlah BBQ n Rental dan lain-lain penaja. Sedikit sebanyak aktiviti dah aku update awal-awal buat live update Live Update Sepetang Bersama Blogger 2015.

Kawan-kawan blogger semua tak henti-henti ucapan tahniah! lepas tu ada orang tu tarik la, orang tu panggil lah. Macam-macam.. Jadi Hot kejap.. hahahaha

Last but not least minta maaf la tak perasaan sesiapa sebab ramai muka yang aku kenal tak join dan kali ini aku rasa ramai blogger yang tak tunjuk muka kat facebook join tu yang tak tahu. Melainkan kalau perasan nama. Mungkin juga dah campur-campur dengan social media aktivis yang lain.

————–

Nota : Semua gambar kredit kepada Mohd Rasul

(18)

2,327 total views, 1 views today

Imran Ajmain merakam lagu-lagu Hari Raya Klasik
Hulubalang Melayu Segamat Bersatu

10 Comments on "Menang I Phone 6 Gold 64gb #SBBYeos2015"

  1. Wahhhh Halim, Tahniaaaaah. Banyak rezeki dapat tahun ni. Iphone 6 and Gopro 4 🙂

    Alhamdulillah, raya nanti sakan posing dengan iphone 6. Hahahaha
    sayaiday recently posted…Hujung Minggu di Jump Street Asia Petaling JayaMy Profile

  2. Tahniah… memang rezeki Halim masa tu… Tak sia-sia datang ke SBB2015… 😉
    Anuar recently posted…Syukur Alhamdulillah… Rezeki Kali Pertama datang ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2015My Profile

  3. Tahniah kerana menang iphone.
    Norhayati Suaib recently posted…Mighty 3 Gems Shaklee Untuk Kekal Cergas Semasa BerpuasaMy Profile

  4. Wah…. ada setempek gmbr kak sumi tengah gigih mendaki bukit… hahahaa

    Tahniah Halim….. kenal Halim dr contest yg Halim anjurkan….kak sumi jd salah seorang sponsor…heheh

    Apa2 pun seronok kenal semua glamer blogger di SBBYEOS2015

  5. hadiah paling gempak!tahniah

  6. Tahniah halim.. Alhamdulillah rezeki

  7. Memang sangat manis senyuman selepas menang iPhone tu..Tahniah!
    Noriza Rahman recently posted…Kekal Cergas Bertenaga Walaupun BerpuasaMy Profile

  8. ‘anak’ tu bila nak dapat?
    Kaio recently posted…Gempak Ke Jakel Mall Kuala Lumpur? #GempakRayaJakel2015My Profile

  9. kamirul Azhar | 22/06/2015 at 9:01 am | Reply

    saye memang sangat nak kat iphone 6 tu…dah nak buat mcam mane dh takde rezeki sabar je lh hmmm

  10. Untungnya dapat Iphone.. Tahniah Halim..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!