Live Chat Bersama Faizul Juara AF 2013

Juara AF 2013 - Faizul

Kalau korang kaki layan Af, mesti korang kenal Faizul juara AF 2013 kan? Faizul dah lama senyap, rupa-rupanya senyap-senyap ubi berisi tau.! Selama setahun Faizul menghabiskan masa pembikinan album pertamanya berjudul Faizul Sany. Dalam album tu ada 9 buah buah lagu, 3 buah lagu lagi bertajuk Perempuan, Surat Untuk Sahabat dan Lullaby yang lirik ditulis sendiri.

Livechat bersama Juara AF2013 – Faizul

Selebriti Chat

Jom livechat dengan Faizul, kalau korang peminat Faizul mesti rasa teruja dapat live chat kan?. Mana tak nya apa je korang ada benda nak tanya ke apa ke akan dibalas secara live oleh Faizul sendiri. So kat mana livechat ini? Melalui dalam selebriti chat rentak artis. Bila boleh live chat dengan Faizul? Tunggu dimaklumkan oleh pihak pengurusan rentak artis. Sebelum ini live chat dibuat bersama Siti Saleha, Hazama dan ramai lagi. Lepas ini giliran artis-artis lain pula… Tak sabar kalau dapat live chat dengan Fazura ke, Lisa Surihani pun ok juga.. huhuhu

Bloglist Blogger di dalam web Rentak Artis

Siapa nak back link blog korang dalam web Rentak Artis Selebriti Chat? Backlink blog korang diletak kan di bawah chat box. Tetapi terhad untuk 30 orang blogger je. Tetapi satu lagi tetapi, syarat nya korang kena buat review pasal Selebriti Chat Rentak Artis ini. Senang je. Ala kacang jelah! Macam yang korang baca ni review la ni.

Live Chat pem

Dah siap review PM saya dalam facebook. Nanti saya minta pihak Rentak Artis masuk kan link blog anda.

Tak sabar nak live chat dengan Faizul…….. ke korang ada artis nak request pun boleh rasanya.

3,208 total views, 1 views today

Sekitar Anugerah MeleTOP ERA 2015
Caliph Busker Romancinta feat Mojo

3 Replies to “Live Chat Bersama Faizul Juara AF 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge