Lirik Lagu Semata-Mata

hati perempuan
Gambar Hiasan

Siapa yang ada perasan status-status jiwang yang aku update semalam adalah semata-mata lirik lagu sahaja. Semalam tengah syok layan lagu baru Razak A’ai yang belum ada tajuk lagi. Yotube kan auto play terdengar satu lagu ni. Pergh! memang kena lirik-lirik ni dengan situasi aku sekarang. hahaha

lagu jiwang

Tengok! update status jiwang-jiwang sikit mula ada yang komen “falling in love ke”, “apabila pujangga bicara” “lain macam ja abe kita nih..”

Status tu tak habis kat situ je, ada lagi sambungan.

status jiwang

Siap ada bagi cadangan lagi “Kalau suka cakap je..” “Lebih baik kecewa sbb dah tau keputusan, dari dia tak tahu kita suka dia..”

Komen aku? baca lah kat atas tu. hahaha

Tu belum lagi kata aku tengah meroyan cinta. hahaha. Rileks2! lirik lagu je semata-mata. Aku suka dengar lagu yang mana aku rasa lirik dia best aku share dalam facebook. 😀

Nak tahu lagu apa? Lirik lagu yang aku update status-status jiwang tu. Tak tahu korang dah pernah dengar ke tak. Tajuk lagu tu Dikoyak Waktu dinyanyikan oleh Ronnie Hussein. Memang best lagu ni. Serius layan. Orang single mingle macam aku ni memang fefeling layan lagu ni. hehehe

Sebagai seorang lelaki, semesra macam mana pun perempuan dengan kita, tetap ada make sense berkata “dia sudah berpunya ke belum”

Btw jom dengar lagu baru Razak A’ai dengar kata malam BBQ tangkap ketam dekat PD itu hari dah ada tajuk da.

(0)

1,013 total views, 0 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge