Kita Blogger Baru Mana Nak Pandang

Yela kita blogger baru mana nak pandang kan? Tempoh hari ada blogger retis buat Giveaway. So saya berminat nak jadi sponsor, macam nak tak nak je layan. Malas nak fikir bukan-bukan maybe saya dah lambat atau maybe dia tak percaya saya? Kenapa saya nak rosakkan nama baik saya pulak kan?..

Padahal sekarang pun saya sedang menjalankan Giveaway, walaupun  tak banyak hadiah  tapi yang best nya pemenang boleh pilih hadiah. Jom lah sama-sama meriah kan giveaway saya. (haha) Klik Sini

Ayam Golek Buka Puasa Semalam
Ayam Golek Buka Puasa Semalam

Semalam bedal ayam golek macam sawa dah……

Karipap dan Ikan Talapia Berlada
Karipap dan Ikan Talapia Berlada

Hari ini punya menu buka puasa, Karipap dan Ikan Talapia Berlada. Mak masak (haha). Lagi beberapa minit nak buka puasa, Tunggu cerita naruto tv3 tak start-2 lagi. Ok selamat berbuka semua 🙂 Apa juadah buka korang?

(84)

6,465 total views, 1 views today

Seronok Baca Review yang join GA
Hari Pertama Puasa 2013

2 Replies to “Kita Blogger Baru Mana Nak Pandang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge