Kita Blogger Baru Mana Nak Pandang

Karipap dan Ikan Talapia Berlada

Yela kita blogger baru mana nak pandang kan? Tempoh hari ada blogger retis buat Giveaway. So saya berminat nak jadi sponsor, macam nak tak nak je layan. Malas nak fikir bukan-bukan maybe saya dah lambat atau maybe dia tak percaya saya? Kenapa saya nak rosakkan nama baik saya pulak kan?..

Padahal sekarang pun saya sedang menjalankan Giveaway, walaupun  tak banyak hadiah  tapi yang best nya pemenang boleh pilih hadiah. Jom lah sama-sama meriah kan giveaway saya. (haha) Klik Sini

Ayam Golek Buka Puasa Semalam

Ayam Golek Buka Puasa Semalam

Semalam bedal ayam golek macam sawa dah……

Karipap dan Ikan Talapia Berlada

Karipap dan Ikan Talapia Berlada

Hari ini punya menu buka puasa, Karipap dan Ikan Talapia Berlada. Mak masak (haha). Lagi beberapa minit nak buka puasa, Tunggu cerita naruto tv3 tak start-2 lagi. Ok selamat berbuka semua 🙂 Apa juadah buka korang?

(84)

6,502 total views, 1 views today

Seronok Baca Review yang join GA
Hari Pertama Puasa 2013

2 Comments on "Kita Blogger Baru Mana Nak Pandang"

  1. bro blogger baru ka, apa apa pun selamat berkenalan, meh singgah blog saya yer
    Juan recently posted…Google Keyword Planner Tool Terbaru Dari GoogleMy Profile

  2. hehehe sama je blogger lama atau baru bro ..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!