Kini Saya Pengguna Setia Ephyra

Pengguna Setia Ephyra
Saya Pengguna Setia Ephyra

Bulan lepas saya dapat jemputan ke Gala Dinner Epyhra. Dapat bawa balik macam-macam produk Ephyra, antaranya Ephyra Skin Bar, Minuman Tenaga Lelaki m2flex dan Jus Premium Wanita Inteemor. Sekarang saya dah jadi pengguna Ephyra. Suka sangat pakai Ephyra Skin Bar dapat rasa keserasian pakai berbanding jenama yang lain. Buih tak terlalu banyak dan sikit cukup sekadar buih diperlukan kena mata pun tak pedih.

M2flex pun saya minum tapi tak lama kejap je tak konsisten lepas tu terus stop. Sebab tak ada niat nak badan sado. Sesiapa yang ada niat nak berbadan sado sila la minum m2flex ya. M2Flex dapat mengaktifkan otak dan otot serta sesuai diminum sebelum dan selepas melakukan aktiviti gim. Jus Premium Wanita Inteemor dah tentu saya tak boleh minum. hahaha.

Kini Giliran Hai Blogger! Promosikan Ephyra
Kini Giliran Hai Blogger! Promosikan Ephyra

Pada anda yang sedang baca entri ini, untuk makluman Ephyra sangat rapat dengan blogger sejak 2012 lagi untuk mempromosikan produk penjagaan dan kecantikkan diri Ephyra. Nampak nya kerjasama dengan blogger tidak sia-sia malah membuahkan hasil untuk Ephyra melebar sayap pada masa itu hanya ada satu produk minuman tambahan Ephyra. Kini sudah ada 3 produk seperti yang dinyatakan di atas dihasilkan terbukti berkesan melalui ribuan testimoni yang diterima.

Salah Seorang Testimoni Berjaya Ephyra Yang Dijemput
Salah Seorang
Testimoni Berjaya Ephyra Yang Dijemput

Memey-Norman-Hakim-Duta-Ephyra

Walaupun ramai yang sudah tahu Norman Hakim dan Memey Suhaiza sebagai pengguna setia dan duta Ephyra tapi tak ramai yang berkesempatan dapat bersua muka dengan dua orang duta Ephyra yang sangat menyerlah ni. Tengok depan-depan ya ampun! lagi lah menyerlah. Memey dengan kulit muka halus mulus, Norman Hakim pula berbadan sado, jeles pula tengok. Dulu Norman Hakim berlakon Gerak Khas tak pula sado. Memang lah! sekarang dah guna M2flex ye. Nasib malas nak minum je m2flex tu kalau rajin kalah Norman Hakim punya kesadoan. hahaha

Memey Suhaiza pula amalkan minuman tambahan Ephyra dan Jus Premium Wanita Inteemor bagi tambah erat umpph! baru lah suami tak larik…. hihihi

Kagum dengan Pengasas Ephyra

Pengasas Ephyra Bersama Duta
Pengasas Ephyra Bersama Duta

Saya kagum dengan pengasas Ephyra, merupakan usahawan wanita berjaya bernama Amiza Amiruddin bersama adik lelakinya Zafry Idzwan Amiruddin yang merupakan teraju utama syarikat, bekerja keras dalam menghasilkan produk yang berkualiti tinggi juga menawarkan produk yang selamat, halal dan berkesan untuk digunakan oleh setiap lapisan umur pengguna tidak kira lelaki mahupun perempuan.

Melalui syarikat Oceanlife Marketing Sdn Bhd syarikat yang terlibat dalam pemasaran produk minuman tambahan dan penjagaan kesihatan serta kecantikan untuk jenama Ephyra. Telah beroperasi sejak tahun 2012, Oceanlife Marketing Sdn. Bhd berpengkalan di Platinum Walk Danau Kota, Setapak.

Untuk maklumat lanjut, sila layari oceanlife2u.com atau boleh melayari Facebook ; FB/oceanlife2u ; follow instagram Ephyra2u atau berhubung terus dengan Eksekutif Pemasaran & Perhubungan Oceanlife Marketing Sdn Bhd , Innanie Ariffin di talian 019-3015577

1,299 total views, 1 views today

Kunjungan Blogger dalam Rancangan Apa Kata Wanita
Kelas Videography Kaio Studio

One Reply to “Kini Saya Pengguna Setia Ephyra”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge