KFC Zinger Rice Wrap

Puteri Memory

Puteri Memory

KFC Zinger Rice Wrap saya dah rasa, mengenyangkan dan memudahkan untuk yang tiada masa untuk makan. Boleh makan di mana-mana saja. Zinger Rice Wrap sajian lazat dan seimbang harga pun berpatutan RM4.90 je.

KFC Zinger Wrap Rice

Zinger Rice Wrap baru ini adalah gabungan kepingan Zinger dengan torilla 9 inci yang enak berintikan nasi Colonel, sayuran segar seperti tomato, bawang, timun, rangup dan mayo-limau.

Terdapat set kombo megandungi kentang goreng (saiz kecil)  dan minuman Mountain Dew cuma hanya RM7.80. Harga ala carte Zinger Rice Wrap sahaja RM4.90

KFC ada buat contest foto #GrumpyNoLunchFace di Instagram. Korang kena post gambar “riak wajah kecewa” sebab tak sempat makan tengahari kerana terlalu sibuk dengan kerja korang. Post gambar korang dengan # gambar-gambar tu untuk memenangi hadiah menarik dan juga kejutan dari pihak KFC.

KFC Zinger Wrap Rice boleh didapati bermula dari 5 Mac sehingga sementara stok masih ada. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.kfc.com.my

Saya cadangkan kepada korang untuk rasa Zinger Rice Wrap ini saya beri 4 bintang. Nanti keluar jalan-jalan boleh singgah KFC dan order Zinger Rice Wrap.

(0)

1,678 total views, 2 views today

Miami Grill Sentuhan Makanan Pitbull
Promosi Yee Sang di Pak John Steamboat & BBQ

3 Comments on "KFC Zinger Rice Wrap"

  1. Boleh cuba ni. Tengok gambar pun dah rasa lapar.

  2. Eh puterymemory lah ! hhe baru tengok ..

    http://www.puterymemory.com

  3. Lamanya tak merasa zinger wrap ni..
    Noriza Rahman recently posted…Kekal Cergas Bertenaga Walaupun BerpuasaMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!