Jom Join Bengkel Grafik Hero

Bagi saya, bila saya tahu buat kerja-kerja design mungkin lebih memudahkan. Macam saya kerja-kerja yang saya buat seperti blogging, event coordinator, media digital memang memerlukan design-design invitation card, banner, facebook ads dan banyak lagi. Dan juga saya ada buat startup Kelab Komuniti Blogger, kerana tidak tahu nak mendesign oleh sebab tu membantutkan proses startup saya, saya kena upah designer. Designer pula saya nak pilih yang baik dan sesuai dengan saya. Kat situ je dah kos masa dan bajet yang banyak saya kena keluar kan. Alangkah baik nya kalau saya sendiri yang tahu design kan. Lebih jimat dan mengikut citarasa saya.

bengkel grafik hero

Kebetulan! Selepas ditambah campur tolak congak saya dah ambil keputusan nak join Bengkel Grafik Hero. Bukan calang-calang orang nak mengajar ni, daripada team World Designer. Bermulanya world designer ini dari awal lagi saya dah mengikuti Encik Dee, Izuan Bakar tengok je diaorang punya design-design cantik-cantik. Dalam hati terdetik “Hebat!, kalau la aku dapat buat design macam ini kan best”.

Dah 2 kali bengkel design photoshop saya terlepas. Kali ini saya tak nak lepas kan peluang lagi. Lepas tengok hasil portfolio dan testimoni-testimoni orang ramai membuat saya lebih yakin untuk belajar design photoshop melalui bengkel grafik hero ini.

LIHAT HASILNNYA!

Contoh beberapa design untuk cover timeline dan minisite

contoh hasil design

  Terlalu Banyak Testimoni Bercerita Semasa Bengkel Yang Lepas

testimoni

Apa Yang Akan Anda Dapat Dari Bengkel ini?

  • Anda akan dapat pelajari asas hingga advance dan perkara-perkara penting dalam Photoshop.
  • Anda dapat belajar bagaimana melakukan teknik pemilihan warna-warna yang simple mampu tingkatkan kualiti dan seri grafik anda.
  • Anda dapat belajar bagaimana memilih dan menggunakan teknik ______ mudah meghasilkan “Imej yang Berkualiti”
  • Anda dapat belajar bagaimana menghasilkan kesan-kesan khas dalam grafik design.
  • Anda dapat belajar teknik dalam proses editing tipografi dan imej. Ini adalah rahsia kami 🙂
  • Anda dapat belajar cara pantas hasilkan design yang terbaik dan convert!

Anda Akan dibekalkan dengan VIDEO Pembelajaran Step by Step!

VIDEO Pembelajaran Step by Step!

grafik hero

Di dalam bengkel ini nanti terdapat 4 modul yang akan diajarkan daripada modul begginer to intermediate selama 2 hari.

Untuk anda yang berminat nak sertai Bengkel Grafik Hero ini terdapat 2 sesi yang boleh dipilih.

Sesi 1

Tarikh: 19 hb – 20 hb Februari 2015
Hari: Khamis & Jumaat
2 Hari Pembelajaran

Sesi 2

Tarikh: 21 hb – 22 hb Februari 2015
Hari: Sabtu & Ahad
2 Hari Pembelajaran

Saya ingat nak pilih sesi 1 lah… Hari ini baru 13 hb masih sempat lagi nak bayar ini. Ops! lupa pulak. harga Bengkel yang super power hero ini cum RM597 untuk 2 hari pembelajaran. Berbaloi juga sebab dengar cerita ada support group dekat facebook..

Ok la saya nak pergi mendaftar jap, jumpa di dalam bengkel ya nanti. Korang nak join sekali daftar kat grafikhero.com

daftar bengkel grafik hero

jom-join-bengkel-grafik-hero

Picit Untuk Daftar!

 

(8)

3,287 total views, 1 views today

Komen Blogger dalam Majalah

6 Comments on "Jom Join Bengkel Grafik Hero"

  1. waa menarik nih..hehe

    blogwalking here..#nuffnangclick #happy blogging

  2. Memang sesuai sangat kalau blogger nak join kelas macam ni. Boleh tingkatkan skill design.
    Fadzi Razak recently posted…Pusat Khidmat Krisis Sehenti Selangor Untuk Mangsa Penderaan, Perkosaan Dan Keganasan RumahtanggaMy Profile

  3. teringin nak belajar tapi jauh pulak

  4. Boleh tahan juga harga bengkel ini.. Saya percaya semua peserta bengkel ini akan dapat lebih daripada pelaburan yang telah mereka keluarkan untuk menyertai bengkel ini..
    Anuar recently posted…Harga Emas Naik menjelang Musim Perayaan Tahun Baru Cina 2015?My Profile

  5. saya pun minat jugak course2 macam ni cuma tu la.. maybe satu hari boleh join, Insya Allah

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!