Jamuan Hari Raya Famili Ozon Vivie-E Wellness

air ozon

Kerapkali kita dengar air alkali, RO, mineral, dan suling.

Pernahkan anda tahu tentang air Ozon?

Air Ozon adalah sejenis air minuman Osmosis Berbalik yang diperkayakan dengan molekul ozon. Air ozon ini juga dikatakan  dapat membantu pencernaan, agen awet muda, membunuh kulat, bakteria serta virus yang tidak diperlukan dalam darah. Penghasilan air minuman Ozon Vivie-E dengan menggunakan teknologi tinggi, pihak syarikat Vivie-E Wellnes amat mementingkan tahap kualiti air yang dihasilkan.

Menarik perhatian saya, satu konsep yang diketengahkan melalui kaedah mencegah sebelum parah dan konsep sihat  tanpa ubat. Orang yan selalu tidur lambat, pening-pening kepala, lemah longlai dicadangkan minum air ozon vivie-e ini yang mengandungi oksigen yang baik untuk tubuh badan.

Jamuan Hari Raya Famili Ozon-7

Peneraju industri Ozon di Malaysia, syarikat Vivie-E Wellness ditubuhkan pada tahun 2012 milik syarikat bumiputera telah mengadakan Jamuan Hari Raya Famili Ozon Vivie-E pada tarikh 8 ogos yang lepas bertempat di Skyroom, Federal Hotel Kuala Lumpur. Jamuan hari raya ini dibuat untuk meraikan hari raya bersama para-para stokis dan ejen Vivie-E Wellness.

Penjualan air minuman ozon Vivie-E talah mencapai sasaran sebanyak 41,000 karton pada Jun yang lalu. Sekaligus menyahut saranan kerajaan untuk meningkat kadar kesihatan seluruh rakyat Malaysia – kata CEO Vivie-E Wellness En. Basri Omar.

Jamuan Hari Raya Famili Ozon-1

Ucapan CEO Vivie-E En. Basri Omar.

Kata En. Basri Omar lagi, sekarang mereka sedang giat memberikan kesedaran kepada orang ramai mengenai kelebihan air Ozon Vivie-E mensasarkan kira-kira 15,000 – 20,000 rakyat Malaysia mengamalkan meminum air Ozon setiap bulan.

penyampaian hadiah

Penyampaian Hadiah kepada Stokis & Agen

Bagi memudahkan orang ramai untuk mendapatkan air Ozon Vivie-E ini, fokus syarikat untuk mengukuhkan pasaran di Semenanjung masa ini dengan menyasarkan pelantikan 40 stokis termasuk stokis negeri dan daerah serta 400 ejen sebelum akhir tahun ini. Dimaklumkan juga, jual beli terus kepada pelanggan diuruskan oleh stokis dan ejen. Ini juga memberi peluang untuk menjana pendapatan.

Air Ozon Vivie-E

Nota : Kalau anda pernah minum air anugerah ianya adalah air yang baik, tetapi air minuman Ozon Vivie-E Wellness lebih terbaik. Harganya murah daripada air anugerah. 🙂

(11)

1,806 total views, 2 views today

Tiga Buah Rumah Anak Yatim Buka Puasa di JW Marriot Hotel
Tempat Sewa Event Setiawangsa

Be the first to comment on "Jamuan Hari Raya Famili Ozon Vivie-E Wellness"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!