Hadiah kan Bantal Ala Hotel Untuk Wife Tersayang

Wife aku selalu mengadu dia tak selesa sangat pakai bantal. Dekat rumah ni ada 4 biji bantal, dua biji bantal aku beli sebelum kahwin dekat Nilai, dua lagi bantal dapat free masa beli katil dekat kedai perabot. Bantal yang dapat free tu macam lembik sikit, bantal yang aku beli dekat Nilai tu macam keras la pula. Aku pun buat la survey apa bantal yang best nak bagi dekat wife aku ni. Masa aku buat survey ni tengah trend sekarang ni bantal ala hotel.

Wow bila masa pula bantal-bantal hotel ni dia orang buat jual, hotel mana yang jual? Bila aku teliti satu-satu rupa-rupanya bukan hotel yang jual, bantal tu setanding dengan bantal yang ada dekat hotel. Tu yang jadi bantal ala hotel. Banyak juga brand bantal ala hotel ni, dalam banyak-banyak tu aku berkenan dengan bantal ala hotel brand Leyna by Flenaz.

review bantal ala hotel leyna

Aku pun bagi la Bantal Leyna ni dekat wife, wife aku suka kemain gebus gebas katanya. Aku tak percaya betul ke gebus gebas aku pun try la peluk bantal ni, mak ai memang betul-betul gebu ni. Ini kalau letak kepala terus boleh lena woi. Eh Leyna ni, bukan bunyi tu lena ka? Patut la boleh ter leyna bantal ni buat.

Aku suka bantal Leyna ni sebab bantal ni diperbuat daripada isian Polyester (MicroFiber) yang High Quality. Before ni aku cuma tahu bantal kekabu je. Bantal guna kekabu lembut juga tapi ada satu masalah bila guna kekabu ni cepat rosak dan berkulat. Kekabu ni kan daripada tumbuhan nak jaga tu memang susah, kena air je confirm rosak terus. Kalau tak boleh kena air macam mana nak basuh bantal.

Best nya Bantal Leyna ni sebab senang nak jaga boleh dibasuh dan dijemur. Basuh dalam mesin basuh tapi tengok juga saiz mesin basuh kalau kecik tak sesuai la better guna mesin basuh layan diri yang diy tu. Cara penjagaan Bantal Leyna ni mudah sangat, setiap pagi bangun tidur aku akan tepuk tepuk bantal buang habuk dan hama.

Memula ingat mahal sangat bantal ala hotel ni mungkin dalam RM100 ke sebiji paling murah macam tu. Bila aku tanya agen Bantal Leyna terus dekat website Flenaz Synergy sebiji harga bantal Leyna cuma RM39 je. Uish idak la mahal pun. Mampu la teman nak membeli nya. Beli 4 bji harga RM150 dapat la diskaun sikit.

Berbaloi beli untuk keselesaan tidur punya pasal kan, leher-leher ni kalau salah letak bantal tidur alamat nya boleh sakit, sepanjang hari murung leher sakit. Sepupu wife haritu nampak kita orang pakai bantal ni terus beli 4 biji Bantal Leyna tau.

bantal ala hotel bantal leyna

Kelebihan Bantal Ala Hotel – Bantal Leyna

Aku cuma nak pesan la, walaupun cuma sekadar bantal jangan la engkau orang semua pandang sebelah mata je tak ambil hirau pasal bantal ni pun berkait rapat juga dengan kesihatan diri kita.

Aku nak promot la sikit dekat engkau orang dah alang-alang ni bak kata orang sharing is caring kelebihan Bantal Leyna tu sendiri sebelum korang ambil keputusan nak beli empat biji terus sekali. hehe.

kelebihan bantal leyna

Kau orang nak beli Bantal Leyna, boleh contact aku. Tak pun boleh beli terus dengan agen Bantal Leyna yang terdekat dengan tempat korang. klik beli bantal ala hotel Leyna

Aku tak ada la ada masa sangat nak melayan pertanyaan atau komen kau orang.

Kalau nak tahu apa-apa lebih lanjut tentang Bantal Ala Hotel Leyna ni, boleh klik mana-mana satu yang kau orang selesa di bawah.

Website >> http://bit.ly/2KGUTQA
Agen >> http://bit.ly/2OmAdzA
facebook >> http://bit.ly/2McUlqA
instagram >> http://bit.ly/2M9Z259

(55)

308 total views, 1 views today

Produk Paling Berkesan Hilangkan Parut Jerawat
AWAS ORANG-ORANG SELANGOR – SERIUS TAK PERNAH RASA KAMBING GOLEK YANG PALING ‘SEDAP’ NI.

Be the first to comment on "Hadiah kan Bantal Ala Hotel Untuk Wife Tersayang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!