Gosip Semasa Di Sepetang Bersama Blogger 2016

sepetang bersama blogger 2016

Sepetang Bersama Blogger 2016 tahun kelima diadakan anjuran Denaihati. Tahun lepas aku bertuah menang iphone 6, tahun ini tak ada ong lah pulak. Hadiah kecik-kecik pun tak dapat. Hahahaha

Aim nak dapat TV, Ipad atau dapat tiket pergi Amsterdam tajaan AmnaHome 4 hari 3 malam untuk 2 orang. Tak ada rezeki, not my luck! T_T huhuhu sedih. Tapi apa-apa pun tahniah diucapkan kepada 3 orang blogger yang berjaya menang video contest AmnaHome.

1st place winner for Amna Home Vacation Contest for SBB2016

@penaberkala

2nd place winner for Amna Home Vacation Contest for SBB2016

@adzairdawati

3rd place winner for Amna Home Vacation Contest for SBB2016

@unclezuan11

Btw, aku rasa tahun ini rasa bertuah sikit walaupun tak ada menang apa-apa hadiah tapi daripada part lain iaitu ramai blogger nak bergambar dengan aku. hahaha! Berbaloi juga aku keluar modal beli pakaian apa semua untuk event ini. Sebenarnya agak rare juga sebab aku tak berfesyen sangat. Tahun lepas pun just pakai t-shirt sebab aktiviti outdoor, 2 tahun lepas pakai t-shirt halimbrothers.com tu je. Siapa pernah tengok tahu la t-shirt tu macam mana. hehehe.

Sebenarnya saja nak mencuba sesuatu yang baru. Dalam bag dah sesiap standby t-shirt kalau rasa-rasa tak sesuai boleh cepat-cepat tukar.

halim brothers - sbb 2016Satu hal lagi, gambar bawah ini jadi bahan gosip kitaorang. hahahah

Ini semua Neyra Shazeyra punya pasal!

Kenapa ikat tali leher.. Kalau boleh ikatan yang sah!

Pickup line skit.

terima-kasih-SBB2016

——
gambar kredit: CREATIVE VISUAL STUDIO & REEZ REEZLUV

(1)

1,028 total views, 1 views today

Cuci Perut Pada Bulan Puasa
Anggerik Mall Perkenalkan Halal Shop

3 Replies to “Gosip Semasa Di Sepetang Bersama Blogger 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge