Giveaway Bengkel Fotografi One-to-One Bernilai RM550 oleh Tarmizi Shukri

Giveaway Bengkel Fotografi One-to-One Bernilai RM550 oleh Tarmizi Shukri

 

Cuba kau bayangkan, berkobar-kobar konon nak pakai DSLR, last-last sekali tersimpan rapi dalam bag Red Buffalo. Nak tau sebab apa tak? Sebabnya aku tak puas hati tak dapat shoot gambar yang cantik-cantik. Konon nak gambar cantik, tak dapat la dengan kit lens ajo kan? Nak aje aku sumbat lens Sigma 50/F1.4 yang aku test kat camera aku masa Kuala Lumpur Photography Festival 2014 berharga RM2828 je… hahaha..

Lagi best, terngiang-ngiang kat dalam telinga aku masa minta pendapat member nak beli DSLR ini. Member jawab “kau beli 6D je, jangan beli biasa-biasa nanti mesti ada yang kau tak puas hati” HAHAHA T_T  Memang betul katamu sahabatku. Tapi apakan daya 600d je yang mampu, 6d tu macam dah advance la pulak…

Antara fotographer yang aku follow adalah Tarmizi Syukri sejak aku tak ada camera lagi aku follow sikit-sikit blog dia dan nak ikut sesi bengkel fotografi yang dianjurkan tapi tak berkesempatan.. Huhu sedihnya….

Tapi bila tengok ada peluang One to One coaching Bengkel Fotografi dengan Tarmizi Syukri, tak kan aku nak lepas kan peluang kot…. Sesi one to one ini bernilai RM550 kot.. Satu jumlah yang mungkin buat aku berkira-kira…… Bayangkan daripada asas fotografi aku boleh dapat belajar dengan Tarmizi Syukri jika aku menang contest yang dianjurkan ini… Aihh..! tak sabar nak sedut ilmu dan keluarkan DSLR untuk beraksi ganas…

Please pilih saya sebagai apprentice Tarmizi Syukri……

(191)

6,876 total views, 2 views today

Zain Saidin Model Oh My Hot Perfumes
Lekor Chips Ranggup dan Lazat

4 Replies to “Giveaway Bengkel Fotografi One-to-One Bernilai RM550 oleh Tarmizi Shukri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge