Duit Raya Contest Majlis Iftar eWana fm dan Food Review Pak John Steamboat

design contest

Yeah! Bertuah siapa yang datang Iftar Ramadhan 2014 eWana fm bersama Pak John Steamboat dan Blogger 10 Julai lepas.

Makanan yang dihidang pun sedap-sedap, masing-masing puas hati mana tak nya makan sampai kenyang. Bukan sekadar dapat makan je, orang kata balik tak tangan kosong la. Pak John Steamboat BBQ buka contest lagi. Rasa kita dah rasa, kenyang pun dah, sedap pun sedap jom kita buat food review di blog masing-masing.

Hadiah Utama RM1500

Hadiah Kedua RM1000

Hadiah Ketiga RM500

Siap buat satu enty submit terus di sini secepat mungkin —> Contest Pak John Steamboat

Tapi sayang, baru terima  submissions.

Agak-agakya masing-masing tengah sibuk atur startegik untuk Menang RM1500, ke  kau orang nak biar kan melepas je hadiah tu pada 3 orang ini tanpa bertanding? 😀

Fast Action Fast Result. Tak menang hadiah utama, dapat hadiah kedua dan ketiga pun ok apa, duit raya tahun ini kan?

Yang best semua yang sertai contest ini akan dijemput ke Appreciations & Celebrations ‘s Day , dan ada hadiah saguhati.

Bagaimana kami memilih pemenang?

  1. Pemenang dipilih berdasarkan penulisan terbaik tentang majlis iftar eWana.fm dan food review Pak John Steamboat & BBQ pada 10 Julai 2014 sekurang-kurang 300 patah perkataan di blog masing-masing.
  2. 5 gambar terbaik termasuk maklumat tentang makanan di Pak John Steamboat & BBQ
  3. Kongsi artikel anda di 10 group facebook ataupun mana-mana media sosial seperti twitter, instagram dan lain-lain berserta hashtag #HaiBlogger! #eWanafm #PakJohnSteamboatBBQ
  4. Artikel anda mesti dipautkan ke website www.pakjohn.com
  5. BONUS : Senaraikan jenis-jenis sup yang terdapat di Pak John Steamboat & BBQ
  6. BONUS : Senaraikan 2 cawangan Restaurant Pak John Steamboat & BBQ
  7. BONUS : Masuk kan video ini di blog anda —> http://www.youtube.com/watch?v=Ic-8EVDjaq8
  8. BONUS : Post Blogpost anda disini Facebook Hai Blogger!
  9. BONUS : Post Blogpost anda di Facebook Pak John Steamboat

Jika anda memasukan 5 bonus-bonus di atas PELUANG CERAH untuk anda memenangi Hadiah Utama RM1500….. dan menjadi Duit Raya anda tahun ini..

Semoga Berjaya!!!! & Good Luck…

Contest ini dibawakan khas oleh Hai Blogger!,  eWana fm bersama Pak John Steamboat BBQ

(611)

7,575 total views, 2 views today

Hai Blogger! 9 Hadiah Giveaway yang Awesome!

1 Comment on "Duit Raya Contest Majlis Iftar eWana fm dan Food Review Pak John Steamboat"

  1. memang lumayan habis hadiahnya.

    Semoga berjaya kepada yang menyertainya.
    titan recently posted…5 Pendedahan ini akan bantu korang buat duit online dengan LEBIH BERKESAN.My Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!