Dewan Perkhawinan D’Saji di Puncak Jalil

sidang media dsaji yayasan jabal nur

Aku kagum betul la tengok Felda D’Saji ini. Sekarang dah ada 12 cawangan D’Saji. Diantaranya D’Saji KL Titiwangsa, Asmara Penchala, Kajang Perdana Avenue dan yang terbaru di Puncak Bukit Jalil. Boleh dikatakan katerer yang mempunyai tempat perkhawinan sendiri terbanyak di Lembah Klang yang menyediakan pakej perkahwinan murah dan lengkap

image

So cawangan yang kedua belas ini D’Saji kalaborasi dengan Yayasan Jabal Nur. Masa majlis sidang media dibuat aku berkesempatan hadir untuk tengok sendiri perjanjian kedua-dua pihak. Fuh! Memang best betul la tempat ini, dah mula da berangan nanti majlis kahwin nanti nak buat dekat DSaji Puncak Jalil lah, tak mau tempat lain nak yang ini juga. hahahaha

image

Korang nanti nak kahwin buat dekat DSaji Puncak Jalil tau pilih dewan DMahligai, boleh muat ramai orang dalam 400 orang camtu pada satu masa. Ok! la untuk majlis yang tak terlalu besar, orang kata buat sederhana jemputan macam ini.

Kemudahan-kemudahan macam ini penting, siapa buat tempahan perkhawinan disini datang cuci kaki je, parking kereta percuma, ada aircond pula tu, tak payah susah-susah naik tangga lif pun hado disediakn just picit dan naik. Bilik persalinan pun ada kot-kot la majlis kahwin korang ada VIP kan, bilik menunggu VIP pun ada siap ada tanda dan bilik solat. Ala! bilik VIP ini korang bagi mak korang tunggu kat sini tak pun makcik-makcik selesa sikit dia orang nak berehat.

Bab makanan jangan risau la. Memang tiptop memang best terbaik dijamin sodap! Alahai rugi betul la kalau penduduk sekitar Bukit Jalil, Sri Petaling serta Bandar Kinrara tak manfaat tempat ini untuk kegunaan majlis perkhawinan supaya jadi majlis yang meriah dan diingati. Ini tak nun jauh punya tempat pergi tempa. ish3.

Sekarang D’Saji Puncak Jalil sedang buat promosi majlis perkahwinan denga harga serendah RM25 seorang dengan harga pengenalan. Kalau tak nak buat majlis kahwin boleh juga guna dewan D’Mahligai ini untuk buat majlis pelancaran produk, seminar, mesyuarat dan lain-lain. Masa ulang tahun projek travel yang kedua mereka buat event di DSaji Titiwangsa.

PAKEJ MINIMA PAX  HARGA 

(Per Head)

BIASA 600 RM25
PREMIUM 600 RM30


Untuk Tempahan, HUBUNGI!

Emilia – 017-419 9948
En.Sa’arizal – 013-999 8046
Pejabat – 03-2698 8302

Alamat :
Dewan D’Mahligai, Kompleks YJN,
No. 1 Jalan Jalil Perwira 2,
off Jalan 3/155, Bukit Jalil
58200, kuala Lumpur.

967 total views, 1 views today

Jumpa Artis Dekat The Mines
Vapefest Untuk Badan Amal Bakal Diadakan di Shah Alam Convention Centre

One Reply to “Dewan Perkhawinan D’Saji di Puncak Jalil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge