Destinasi Hotel dan Taman Tema Bayou Logoon Park Resort

bayou lagoon park resort

Pada percutian kami yang lepas kami blogger dan media bercuti di Negeri Melaka Bandar Teknologi Hijau selama 3 hari 2 malam. Sepanjang 3 hari 2 malam di sana penginapan kami disediakan oleh Bayou Lagoon Park Resort yang merupakan taman tema air ekslusif beserta apartment yang luas seperti resort.

Ok la. Setiap peserta blogger di beri satu bilik 2 orang. Bukan bilik biasa-biasa tau sekali  Studio Room dapat. Studio Room Besar dalam saiz 491(sqft). Katanya tempat ini hotel 4 bintang.

Untuk kali ini aku sebilik dengan Huzairie Yahya.Ok best! sangat selesa, ada 2 katil, aircond 2, TV pun ada, Sofa, Jakuzi dan lain-lain yang boleh dikata kan lengkap.

 

3 hari 2 malam program promosi Cuti-cuti Malaysia kami, makan sarapan pagi, tengah hari dan malam disediakan oleh Bayou Lagoon sekali. Setakat ini aku tak ada apa-apa komplen. Aku berpuas hati dengan segala layanan dan masakan mereka. Makan sedap! Superb!.

Pengalaman 3 hari 2 malam di Bayou Lagon Park Result satu pengalaman berharga bagi aku, jika diberi peluang diberi rezeki lebih mungkin aku akan kembali ke sini.  So untuk ada di luar, jika ke Negeri Melaka pilih la Bayou Lagon Park Resort sebagai destinasi Hotel dan taman teman keluarga atau rakan-rakan anda.

Waterpark

bayou park resort

(573)

9,246 total views, 1 views today

Art in Paradise, Langkawi

2 Comments on "Destinasi Hotel dan Taman Tema Bayou Logoon Park Resort"

  1. Menarik ni.

    Dah la dekat. Untung jadi blogger
    Tudung Labuh Online recently posted…Shawl Halfmoon Labuh Helwa Untuk Puan IzanMy Profile

  2. sekarang baru kau tahu kan. banyak gila content dapat bila join travel trip ni. lepas tu jenuh nak update! hahahaha! meh ushar aku punya post pulak.
    Kaio recently posted…DoubleTree Hotel By Hilton Best Ke?My Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Kongsi Di Social Media Anda

Share this post with your friends!