Cosmoderm – I Love My Skin

Isnin 28 April, satu pelancaran produk Fenomena Impak Kecantikkan dengan kalobarasi antara Ogy Venture & Network dan Cosmoderm bertempat di Hotel Summit, USJ Subang.

Shah Shalwati selaku admin dan producer eWana.fm dihantar membuat liputan sebagai wakil radio rasmi untuk acara itu dan aku pulak?? Tolong angkut barang :3 hehe..

Cosmoderm - I Love My Skin

Disamping itu berpeluang juga aku belajar gaya dan cara orang media ini. Kalau nak tangkap gambar tu mesti nak terpacak paling depan sekali.

Brader tepi sikit, aku pun nak tangkap gambar juga….

Sudahnya satu pun tak ada gambar yang cantik-cantik untuk dipaparkan, ini gambar pun paparazi yang tangkap.. (hahaha)

Cosmoderm adalah produk penjagaan kulit dengan bahan-bahan Halal dan semula jadi. Manakala Ogy Venture & Network adalah syarikat yang dimiliki oleh Fauziah Dato Ahmad Daud (Kak Ogy)

Ramai orang yang belum tahu sekarang Kak Ogy dah berjinak dalam dunia motivasi, menarik juga ini. Jika ada yang berminat nak join dan mendekati Kak Ogy boleh la mendaftar Fenomena Impak Kecantikkan – Eksplorasi DirimuBuat tempahan di www.cosmoderm.com.my

Terima kasih Cosmoderm atas pemberian Goodies sampel produk kecantikkan uoalls.

——————–

Selepas tamat acara itu, aku dah Kak Sha balik ke office eWana fm dan merancang untuk On Air Segmen Hai Blogger! pada jam 8 malam nanti. Terima kasih kepada yang sudi dengar segmen Hai Blogger! di www.ewana.fm dan buat yang belum sempat jangan risau, akan ada ulangan segmen nanti sudi-sudi mendengar dan mengjoin diri. huhu

Terima kasih Kak Sha kerana memberi tunjuk ajar kepada ku untuk On Air. hehe 😀

(403)

6,967 total views, 1 views today

4 Hari yang memenatkan!
Sepetang Bersama Blogger 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge