Circle Baru Blogger Malaysia 2018 Batch Kedua Dibuka, Daftar Sekarang!

blogger malaysia 2018

Sejak dari tahun 2013 saya telah tubuhkan satu kumpulan komuniti blogger Malaysia dengan tujuan rapatkan silahraturahim, melakukan pelbagai aktiviti menarik, event, produk review dan bermacam-macam lagi. Cuma satu saya terlepas pandang, tahun-tahun sebelum ini saya  buat not in proper way.

Untuk tahun 2018, saya buat konsep dan tujuan yang sama juga tetapi secara bersistem dengan penambahan perkongsian ilmu-ilmu blogging sesama kita. Dan saya ingin mengamalkan konsep sharing is caring. Kita ada satu kek besar, kek tersebut kita kongsi sorang sikit ramai-ramai. Walaupun sikit, semua merasa dan kek tu bukan datang daripada seorang, kek itu boleh dapat daripada dalam jemaah.

BACA : Cara Baru Blogger Buat Duit 2018

Nak buat satu sistem khas untuk blogger makan kos yang tinggi dan memakan masa. Sementara itu saya dah siapkan satu group whatsapp. Di dalam nya sudah ada 50 orang blogger untuk batch 01/2018. Saya buka pengambilan batch kedua untk 50 orang blogger seterusnya.

Tak kisah sama ada anda blogger popular, blogger baru, blogger lama janji anda blogger Malaysia, saya amat alu-alu kan anda sertai bersama kami.

Berminat nak sertai? Whatsapp saya Nama, Dari Mana, Link Blog dan Berapa Lama Blog – KLIK SINI UNTUK WHATSAPP SAYA.

(210)

865 total views, 7 views today

Cara Baru Blogger Buat Duit 2018

8 Replies to “Circle Baru Blogger Malaysia 2018 Batch Kedua Dibuka, Daftar Sekarang!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge