Travel

No Image

Bermalam di Petaling Street

Setiap kali dapat travel trip yang jauh, benda yang aku paling risau adalah bila kena bertolak awal. Awal! Pagi-pagi buta bertolak. Hahaha. Pasal nak packing barang kompom last-last minit baru buat. Itu biasa! hehe. Biasanya aku…

1,246 total views, 2 views today

Read More

No Image

Syoknya Bercuti Ke Langkawi

Where we go? Ke mana lagi kalau bukan ke pulau yang terbesar di Malaysia iaitu Pulau Langkawi. Yeay! Dikenali juga sebagai Pulau Lagenda kerana sarat dengan sejarahnya dan sangat kaya dengan alam semulajadi yang masih…

3,879 total views, 1 views today



student-csr-projek-smk-tekik-pulau-tioman

Hari Kedua : TICD Berjaya Tioman Resort

Korang dah baca Hari Pertama : TICD Berjaya Tioman Resort? Kalau korang dah baca hari pertama pack dengan macam-macam aktiviti woi. Discover Golf, Snorkelling, Kayak and Glass Bottom. Disebabkan masa perjalanan yang panjang dan sampai hampir lewat petang, team aku…

732 total views, 1 views today


Berjaya Tioman Chalets

Hari Pertama : TICD Berjaya Tioman Resort

Sorry korang! aku tak ada dekat KL buat masa ini. Ye! aku tahu ramai yang tengah cari aku, perlukan aku. Tapi nak buat macam mana. Kuala Lumpur terlalu sibuk dan padat dengan manusia gila! So…

977 total views, 1 views today


beach

Teaser! Pulau Memanggil Minggu Depan

Yeahhhh!!! Dah siap semua blogpost.. Tapi sebenarnya ada je yang tengah dalam draft lagi, hahahah. Kerja mana pernah habis. Sebab itu kena siapkan semua blogpost, pasal minggu depan nak pergi ke sebuah pulau!!!  Dimana? Pulau apa? Tunggu… BTW sebelum kita sampai…

584 total views, 1 views today


Pin It on Pinterest