Shopping Online


No Image

Pembelian Kedua Lazada

Pembelian pertama aku di Lazada sempena 2nd Anniversary Lazada, memuaskan. So untuk pembelian kedua setelah ditapis-tapis terdapat 6 item menjadi pilihan. Dua darinya aksesori tambahan camera EasyShare yang aku beli di Lazada bulan lepas. Selepas proses check…

7,489 total views, no views today


No Image

Camera Kodak EasyShare C195 sudah sampai

Oh yeh! Camera kodak yang dibeli di Lazada sempena 2nd Anniversary Lazada sudah sampai. Set camera ini datang sekali bersama 2 biji bateri AA + USB + Tali gantung. Cuma nya nak kena beli asing memory…

6,980 total views, 1 views today


No Image

Beli Camera Kodak Murah

Semalam sempena 2nd Anniversary  Lazada, yang menawarkan diskaun sehingga 90% yang tak berapa diskaun sebenarnya. Sebab aku duk perahtikan harga-harga barang yang aku minat. Actually yang diskaun tu harga asal (strategik bisnes biasa la!). Aku beli…

7,742 total views, no views today


No Image

Shopping Online 2nd Anniversary Lazada

Lazada ya? Apa yang menarik ada di Lazada? Mostly aku tengok Lazada lebih kepada barang-barang Electronics, Gadget, Camera dan kalau kau orang perasan barang-barang perkakasan rumah, kecantikkan pun ada.  Tapi yang utamanya barang-barang Electronics dia…

7,857 total views, no views today


Pin It on Pinterest